Sådan Decorate med en drue tema

February 6

Sådan Decorate med en drue tema

Du kan bringe en smule af Toscana eller Napa Valley ind i dit hjem ved at dekorere med en drue tema. Uanset om du søger at inkorporere få nips eller helt at ændre din indretning, tilføje druer et element af klassisk raffinement til et værelse. Dominerende i et køkken, en drue tema repræsenterer typisk overflod og sundhed. Siden gæring druer resultater i skabelsen af vin, omfatte vinglas og flasker i elementerne i din drue-tema værelse.

Instruktioner

•Installer en grænse med klynger af druer i lilla eller grønne langs toppen af en køkken mur abutting loftet. Vælge en Tryk-og-stick stil kant for at lette anvendelsen. Stå på en stige, og begynder i det ene hjørne, rul grænsen og tryk det fast til væggen. Holde rammens øverste kant på linje med toppen af væggen, når du trykker det på plads. Gøre grænsen skiller sig ud ved at anvende det på en væg malet i en neutral eller komplementære farve.

•Dress køkken i nye "klæder" featuring drue designs. Hænge gardiner dekoreret med billeder af drue klynger på en neutral baggrund. Skjule køkkenbordet apparater som brødristere og blendere under drue-tema dækker, og vise viskestykker og grydelapper forsynet med drue designs. Dæk køkkenbordet med dækkeservietter og servietter og stole med hynder byder drue designs.

•Decorate med drue-tema vægtæpper og køkkengrej. Sætte op et par fotografier eller malerier eller hænge en lille gobelin viser en vingård. Sidde en drue-cluster-dækket cookien krukke på disken og tilføje en passende tema serviet eller papir håndklædeholder og salt og peber shakers. Sætte en skål dekoreret med druer og udfylde den fuld af forskellige sorter af frugt, enten virkelige eller plast.

•Tilføj vin glas og vin flaske dekorationer til drue-tema værelse. Fyld en transportabel vinholder med flasker af vino og placere den på køkkenbordet. Pair op statuer af Dionysos, græske Gud for vin, som bogstøtter til et udvalg af bøger om druer og vin. Bruge en vin-cork Bordskåner til varme gryder kommer ud af ovnen. Placer offerfund stearinlys i tomme vinglas og lyse dem for at fylde huset med en lokkende duft.

•Incorporate mere permanent elementer ind i dit hjem, hvis du er fast besluttet på at gå full tilt med temaet drue. Installere en Glasmosaik vindue eller smedejern veranda gelænder at funktioner klynger af druer. Hænge en lysekrone lavet af vinglas over spisebordet eller drue-cluster vedhæng lys over en køkkenø.

Tips & advarsler

  • Undgå overvældende værelse med en drue tema ved at indarbejde druer i bare et par elementer, såsom væg grænsen og kun nogle håndklæder.
  • Tilføj gnistre til rummet ved hjælp af sølv eller andet metal drue-tema dekorationer i stedet for den livlige lilla og grønne typisk forbundet med druer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com