Sådan Decorate med en dyne

September 10

Brug en dyne og dække til at opdatere udseendet af din seng. Dynebetræk er et fransk udtryk betyder klud materiale fyldt med fjer og dun; en dyne er også omtales som en dyne. En dyne cover glider over Talsmanden til at give et dekorativt indslag. Hvis du vil ændre dit soveværelse tema eller farver, købe en dyne og dække til at koordinere med den nye indretning stil. Oprette et bestemt look ved hjælp af en mønstret dynebetræk, eller købe en plain dække at nedtone lyse vægge eller møbler. Forbedre dyne ved hjælp af dekorative elementer og komfortabel islæt.

Instruktioner

Forpakket en dyne og vælge et dynebetræk, der matcher dit soveværelse indretning for at skabe et sammenhængende udseende. For eksempel, hvis du har en land-inspirerede designtema, vælge et rustikt udseende plaid dynebetræk. For en elegant plads featuring en lysekrone, købe en silke eller satin dynebetræk. En pink blomster mønstret dækning vil tilføje en charmerende touch til en vintage-inspirerede soveværelse.

•Pick en støv flæse at koordinere med den nye dyne. Hvis du har en mønstret dynebetræk, vælge en ensfarvet flæse at undgå en travl look. Tilføje interesse for en almindelig dækning ved at købe en støv pjuske ligner et mønster, som blomster eller striber.

•Enhance dyne med overdådige, dekorative puder. Fut en neutral hvid eller tan dynebetræk med puder byder på livlige farver som koral og solrig gule. Til en have-inspirerede plads med en Blomster-mønstrede dækning, vælge delikat kronblad formede puder.

•Tilføj varme dyne af udsmykning med et kast tæppe. Vælg et tæppe til at matche de dekorative puder og det overordnede udseende af rummet. Hvis du har en gepard-trykt dynebetræk, købe en brun chenille tæppe at nedtone udseendet; Fold tæppet pænt i bunden af sengen.

•Decorate med elementer, der forbedrer dyne dækning stil. Hvis din dækning funktioner en blomsterarter eller botaniske print, sted en vase af friske afskårne blomster eller en terra cot gryde fyldt med en grøn plante på dit natbord. Supplere dynebetræk rustikke udseende ved hængning smedejern sconces over sengen.

Tips & advarsler

  • I de Forenede Stater henvise folk ofte til en dyne dækning som en "dyne." Europæere og canadiere definerer almindeligvis en "dyne" som en dyne.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com