Sådan Decorate med en havgræs tæppe

February 13

Sådan Decorate med en havgræs tæppe

Havgræs tæpper er iøjnefaldende vævede tæpper fremstillet af naturlige materialer. De kan være ganske dyrt på grund af den tid, det tager at væve dem sammen. Det er meget det samme med havgræs kurve og andre havgræs dekorationer til hjemmet. Lokale håndværkere i varm turistmål, såsom Charleston, SC, gøre havgræs varer i hånden. Bruge en havgræs tæppe i et hjem eller værelse med en tropisk eller kystnære tema.

Instruktioner

•Sæt en havgræs tæppe løber i en Hall, der har et trægulv. Dette er en nem måde at fange indgående snavs--især hvis din entre er i nærheden af din front eller bagdøren. Placere en kurv til sko i nærheden af gangen indgangen. Tilføje flere kystnære elementer til gangen ved at hænge indrammede billeder af kystnære scener på væggene.

•Lay en stor havgræs tæppe på tværs af din stue. Dette vil tjene som base for din strand-tema stue. Tilføje hvide sofaer og stole, sofabord, hvid eller lavet fra en mørk træ, en grøn plante, glas skåle af muslingeskaller og hvide bloklys.

•Display havgræs tæppe i et soveværelse, der er stor nok til en seng og et levende/læsehjørne. Havgræs tæppe vil passe pænt under en sengehimmel seng klædt med lutter sengetøj eller gardiner og frisk, hvidt bomuld ark. Tæppet fungerer som en naturlig grænse mellem soveværelset og et læseområde, som du kan sætte med hvide sofaer eller bløde stole og smide puder broderet med muslingeskal skildringer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com