Sådan Decorate med en hvid lædersofa og mahogni træ gulve

November 3

Sådan Decorate med en hvid lædersofa og mahogni træ gulve

Kontrasten mellem en ren hvid lædersofa og mørk mahogni gulve er dramatisk og giver en ren design paletten for en elegant værelse. Fordi kontrasten mellem to er så udtalt, er moderne tilbehør og andre dristige farver ideelle for denne kombination. Den primære visuelle fokus i rummet er den hvide lædersofa, og dette stykke bør tjene som anker og inspiration til resten af dine designvalg.

Instruktioner

•Tilføj en tæppet under sofaen. Mahogni gulve er holdbare, men de kan stadig blive ridset, især når en tung og ofte anvendte vare ligesom en sofa er placeret på dem. For at beskytte dine gulve, skal et stort tæppe placeres under sofaen. Med denne kombination, ville et dristigt mønstrede, moderne tæppe i farverne sort og hvid være perfekt. Tæppet har den ekstra fordel af yderligere cementering sofaen som den visuelle anker i rummet.

•Sæt accent tabeller i rummet at enten supplere mahogni gulv eller kontrast med den farve. Mahogni eller sort tabeller ville blive betragtet som komplementære i denne design-ordningen. En meget lys ahorn finish til accent tabeller ville tjene som en kontrasterende farve.

Hæng artwork med rammer i en matchende mahogni farve eller sort til at fortsætte den moderne tema. Illustrationen, selv bør afspejle både din egen personlige stil og tema i rummet. Vælg lyse og dristige prints eller abstrakte designs i farver, der supplerer rummet.

•Sæt tilbehør på din accent tabel. Igen, bør disse tilbehør afspejle tema værelse og din egen personlige smag. Stark hvide og sorte vaser, statuer eller figurer er ideelle.

Hæng gardiner. For at undgå lukning i rummet, ikke brug en mørk stof til dine gardiner. Snarere, Vælg hvid bomuld duck fane-top eller grommet-top paneler til at fortsætte den moderne tema. En poleret eller børstet stål eller aluminium draperier stang ville afslutte udseendet.

•Træk design sammen med pyntepuder. Placer flere pyntepuder på sofaen. Puder skal indeholde de farver, du har brugt i rummet: hvid, sort, Bourgogne (til at matche gulvbelægning) og enhver anden accent farve du vælger. Dette giver prikken over i'et til dit design.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com