Sådan Decorate med en italiensk Cafe tema

December 19

Sådan Decorate med en italiensk Cafe tema

En italiensk café tema tager hygge og intriger af en italiensk café og bringer et almindeligt køkken eller spisestue til liv. Dette look er minder om café fundet på en travl gade i hjertet af Italien. Transformation indebærer indarbejde italienske farver, prints og dekorative accenter at genskabe udseendet. Målet er at give gæsterne og familie at føle som om de nyder en espresso på en café i Venedig eller Florence.

Instruktioner

•Strip hele rummet nøgne af alle nuværende væg accenter eller home decor.

•Forbered vægge til maling ved at tørre med fugtig klud og fjerne negle eller fremmedlegemer fra væggene. Fyld huller eller led med drywall eller gips sammensatte, hvis behov og lad tørre. Anvende en grundlæggende primer på væggene, hvis det ønskes. Anvende paint og lad tørre fuldstændigt.

•Applicer tavle maling på en væg eller en del af muren--trim område ud med crown molding hvis nødvendigt. En tavle kan blive naglet til væggen som en erstatningsvare. Skrive italiensk menuvalg, personlige noter eller favorit italiensk citater på tavlen med kridt.

•Sæt plade stativer og plader til vægge til dekorative flair.

Uddelingen hylder til væggene. Tilføje kobbertøj og fyld med grønne planter og blomster accenter. Bruge små accenter som keramiske hælder Tower i Pisas, vinflasker og metal italienske vartegn til at dekorere hylder mellem de grønne områder. Fyld i blank mur områder med italienske udskrifter.

•Sæt den italienske kok nær døren velkommen gæster med sin tavle.

•Indstil op antikt italienske espressomaskine i en mærkbar, men funktionelt sted. Accent maskinen ved at omgive det med flavored italiensk kaffe likør.

•Indstil tabellen i et hjørne af rummet - helst i nærheden af et vindue eller franske døre. Lægge en dug på bordet. Dekorere tabellen med hvide ørken tallerkner, sølvtøj, hvide servietter og italiensk kaffekopper eller espresso kopper. Tænde den offerfund lys i midten af bordet.

•Hold vine i verden metal og flisebelagt bakke lukke af for autentisk italiensk servering. Lys ficus træet og placere i hjørne for subtile rumbelysning.

Tips & advarsler

  • Har en kurv fuld af friske croissanter og biscottis, hvis det ønskes. Sted pakket italienske chokolade slik på underkopper eller i nærheden af plader. Se efter italiensk inspireret poster på antikke butikker eller sparsommelighed butikker til at spare penge. Erstatte faux planter med rigtige blomster og grønt, hvis det overhovedet er muligt. Drej en lille værelse eller morgenmad krog ind i en italiensk café tema værelse. Sprøde hvide plader eller blondegardiner kan erstattes og anvendes til duge.
  • Brug ordentlig ventilation, når du maler indendørs – især i et lille værelse. Vær forsigtig, når du bruger lys i dette rum. Efterlad aldrig en brændende flamme uden opsyn.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com