Sådan Decorate med en mur af kunst

February 26

En mur af kunst kan være omdrejningspunktet for et værelse, fremvisning af dine foretrukne stykker og tilføje farve og dimension til din indretning. Hængende og vise din kunst kræver overvejer hvordan naturlige og kunstige lys kommer ind i rummet, og også hvordan du bruge det omgivende rum. Bekymre sig mindre om matchende kunst med din polstring og mere om udstiller kunstværker, der afspejler din unikke æstetik.

Instruktioner

•Indstil hvilke værelser og hvilke vægge drage størst fordel af udsmykning med en mur af kunst. Mange mennesker vælger stuer eller spisestuer, hvor hovedparten af underholdende går på, men smalle rum såsom gangarealer, entryways og trapperum kan også gøre ideelle rum til at hænge kunst. Sørg for at den mur, du vælger har tilstrækkelige naturlige og kunstige lys eller ingen kan forstå din kunst væg.

•Consider maling farver og finish til din væg kunst. Du behøver kun at se på museum og kunst galleri vægge at bemærke, at mens almindelig hvid i en semi-gloss eller æggeskal finish er fortsat en staude favorit, masser af kunstinstitutioner bruge forskellige farver som baggrund for en mur af kunst. Påfugl og kongeblå foreskriver en væg kunst, mens en blød grå eller en mellow yellow funktion som moderne neutrale en cool palet.

•Paint væggen din ønskede farve og lad det tørre helt inden hænge noget på den. Nogle farver kan kræve to frakker af maling.

•Vælg hvilken metode du foretrækker for at vise kunst. Nogle mennesker har billedet skinner, der giver en ideel afsats hvorfra at hænge kunst. Du kan oprette effekten af et billede jernbane ved at installere en smal afsats, der flyder langs længden på din væg. Kunst og genstande kan blive vist på afsats ved hjælp af bordplade staffelier og små piedestaler. Du kan også hænge svævende hylder i forskellige størrelser og dybder for at holde kunsten. Andre mennesker vælger at hænge et enkelt stort format arbejde eller flere stykker i grupperinger direkte på væggen.

•Measure dine brikker og din plads og skitsere dine ønskede layout. Selvom du kan ændre din væg kunst display, let, jo mindre du flytte brikker rundt, ender de færre huller i din væg.

Hæng dine hylder eller billede jernbane ved hjælp af hardware, når du har købt dem.

Hæng din kunst ifølge din skitse. Bruge en lineal eller et målebånd til at holde stykker i den ønskede højde, typisk i nærheden af øjenhøjde. Du kan kontrollere jævnhed af illustrationen mod gulvet og loftet ved hjælp af en plan.

•Illuminate din væg kunst. Miniature galleri-stil spotlights i loftet er perfekt, fordi du kan justere retningen af lyset til at skinne på bestemte kunstværker. Væg sconces arbejde godt med stort format illustrationer.

Tips & advarsler

  • Holde din kunst væg nuværende ved at tilføje nye stykker og skifte andre stykker omkring.
  • Have sjovt med din kunst væg, stabling stykker lodret og blanding og matching indrammet og urammet stykker.
  • Holde skrøbelige, vintage og vigtig kunst ud af direkte sollys og væk fra nogen kilder til fugt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com