Sådan Decorate med en Sari

October 8

Sådan Decorate med en Sari

Saris kommer i et utal af karakteristiske mønstre og farver, der tilføjer eksotiske flair til enhver udsmykning ordningen. Den generøse yardage af saris (1 yard-af-6 til 9 yards) giver dem alsidighed med alle former for kreative home rhus. Du kan finde saris på speciale stof butikker, der sælger designer stof, sari butikker i storbyområder med store indiske befolkningsgruppe eller online. Ud over home decor, saris' indviklede mønstre arbejde godt for indrammet kunst eller journal dækker.

Instruktioner

Let draperet accenter

•Lay en sari over en spisestue værelse tabel og bruge det som en dug. For at beskytte det mod pletter, sætte beskyttende Plexiglas plader eller en klar plast dugen over det. For mindre tabeller, som ende tabeller eller sofaborde, fold sari i halve eller kvarte før der dækker bordet.

•Accent en attraktiv stol af draperinger en foldet sari over stolen tilbage.

•Drape en sari over en sofa til en hurtig, elegant slipcover. Glatte og trække siderne af sari, indtil det hænger jævnt rundt om hjørner og arme. Forsigtigt guffe stoffet i sofaen for at sikre.

•Drape en sari over en seng til at bruge det som en dekorativ dynen. For et dynebetræk, tage to saris af samme størrelse stor nok til at passe din dyne og pin dem sammen med lige ben, højre side står i. Sy de tre sider sammen, følgende syning instruktioner detaljerede for pude nedenfor, men lad øverst åben. Indsæt Talsmanden. PIN åbningen lukket med flere jævnt fordelt sikkerhedsnåle.

Hæng en sari omkring en gardinstang for en simpel vindue valance og swag. Eksperiment med draperinger det rundt om stangen på forskellige måder--symmetrisk eller asymmetrisk draperinger. Lege med det, indtil det ser fryd for øjet.

Pude

•Brug skarp saks, klippe to 16 1/2 x 16 1/2 tommer firkanter af sari stof til at passe en 16 x 16 tommer pillow form. For andre størrelser, skal du bruge et målebånd til at måle formen pude og to stykker stof svarende til størrelsen af formen pude. Glem ikke at tilføje halv tomme hele vejen rundt for sømrum. Hvis tilføje dekorative trim som båndet, skal du fastgøre den til højre side af stoffet. Derefter hånd - eller maskine-sy det på ved hjælp af lille, lige Sting.

•Machine-sy en halv-tomme sømrummet ned tre sider af pladsen, forlader plads til at indsætte formen pude. Fjern benene, som du sy, backstitching i hjørnerne til styrke i sømmene.

•Lay to firkanter på strygebrættet. Læg et håndklæde mellem sari stof og jern på lav varme, forsigtigt at trykke på sømmene åben så de ligger åbne og flade.

•Drej tilfælde højre side ud og slip i formen pude. PIN søm lukket og tråd nålen. Hånd sy med følgesedlen sting til at lukke.

•Tør ren eller hånd vaskes pudebetræk når det er nødvendigt. Skar slip-søm søm med saks og fjerne puden først. Efter rengøring, indsætte pillow form og slip sy sømmen lukket.

Tips & advarsler

  • Altid håndtere saris med omhu. Fine bomuld, silke og rayon, saris er vævet fra er alt for sarte til at modstå en slå og er mere velegnet til områder med lav-trafik. For at rengøre, enten håndvask med vand og mild sæbe og lad luft tørre eller tørre rene, ifølge producentens anvisninger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com