Sådan Decorate med en sort flygel

January 25

Hvis du er heldig nok til at eje en sort flygel, har du ikke kun en værdsatte instrument, men en imponerende udsmykning stykke. Du har en ekstra bonus, hvis du eller nogen i din familie ved hvordan man spiller det. Når du har sådan en dramatisk element i dit hjem, vil du sandsynligvis gøre det omdrejningspunktet for det rum, det er i, og behøver kun at tilføje et par dekorative rører i hele rummet til at fremvise det.

Instruktioner

•Drej klaver--ved hjælp af professionelle klaver movers--til centrum af en lille plads til at give indtryk af en concert hall-type værelse. Dette bør være den eneste møbler på værelset, bortset fra et gulv vase fyldt med siv eller en buket af silke blomster, at du kan stå i nærheden af døren til værelset.

•Nestle piano i et hjørne af et stort rum, helst i venstre hjørne. Til venstre for et værelse er udgangspunkt for naturlige visuelle strøm, som bevæger sig i en baglæns "S" mode. Ved at placere piano i hjørnet, kan du bruge resten af pladsen i rummet som en stue med et tæppe, sofaen, tabeller, etc. mens stadig at give klaveret sin egen personlige rum.

•Sæt klaver i en bred, stor spisestue fyldt med masser af vinduer. Klaveret bør tage op omkring halvdelen af rummets plads. Spisebord og stole bør tage op anden halvdelen af rummet. Hæng en stor olie maleri i en forgyldt ramme foran klaveret. Du kan også angive en gulvlampe, der matcher temaet for rummet ved siden af klaver for ekstra lys.

•Spread et stof bordløber, i en farve, der supplerer rum, på tværs af klaver.

•Line runner med et par sølv fotorammer i forskellige størrelser. Sølv er et smukt supplement til en sort piano.

•Sæt en vase af levende-farvet, prangende blomster eller en samling af dekorative elementer, såsom statuer, figurines, musik bokse eller en ferieby på runner på forskellige tidspunkter af året.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com