Sådan Decorate med en sort seng og røde mure

February 12

En sort seng og røde mure satte scenen for et slankt og moderne værelse. Denne farvepalet skaber en opskalere, sofistikeret udtalelse. Fed kontrast i farver og brug af enkle linjer vil have den mest visuelle virkning. Brug tekstiler af høj kvalitet for de bed og vindue behandlinger til at tilføje en luksuriøs look til indretning. Dit soveværelse er en personlige rum og mulighed for at udtrykke dine stærkeste præferencer.

Instruktioner

•Dress din seng med moderne sengetøj. Begynde med sprøde hvide plader. Dække en tyk gås-down quilt med en rød dyne, der passer til væggene. Sted puder i en to sølv-grå skræddersyet shams i spidsen af sengen. Fold en dækning ved foden af sengen, der er udstyret med en fed rød, hvid og sort print.

•Paint to sengeborde og en kommode med blank sort maling. Brikkerne skal have rene linjer og en slank profil. Erstatte skuffen trækker med satin-børstet nikkel hardware. Placer møbler i en tiltalende arrangement.

Hæng sølv-grå forhæng skræddersyet med en bred sort kant på den nederste kant. Vælg tekstiler med en glans og montere dem på en børstet nikkel stang og dekorative beslag. Gulv-til-loft paneler vil gøre dit værelse føle større.

•Frame en stor rektangulær spejl i en bred sort ramme. Montere den på væggen over kommoden.

•Vælg en favorit sort/hvid fotografi og har det kommercielt gengivet på en overdimensioneret strakte lærred. Placere det i en sort ramme. Centrere lærred over dit hovedgærde og fastgør den til væggen. Billedet skal være enkel og stærk til at gøre en fed redegørelse.

•Suspend et lampen i loftet over hver natbordet. Vælge en stil med runde, hvide stof nuancer.

•Display back-og-hvid fotografier på væggene. Bruge en fælles tema til dit emne som single blomster, silhuetter af træer eller arkitektoniske detaljer. Forstørre og udskrive billeder. Præsentere dem med hvide måtter med sorte rammer.

•Accessorize din tabel toppe med en høj hvid potteplanter hvid orkidé eller bambus, kunst glas eller moderne børstet nikkel lysestager toppet med hvide stearinlys søjler.

•Anbring en zebra-print eller en fed geometriske-print område tæppe ved fodenden af sengen. Dette vil tilføje interesse for sal.

Tips & advarsler

  • Erstatte forhæng med en polstret gesims og installere en harmonika skygge over vinduet. Hvis du er kunstnerisk, male fed abstracts på lærred til at vise på dine vægge i stedet for fotografier.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com