Sådan Decorate med en udendørs tema

April 3

Sådan Decorate med en udendørs tema

Hvis du er en naturelsker, dekorere dit hjem med en udendørs tema, som tillader dig at være omgivet af ting, du elsker selv når du ikke kan være udendørs. Forbedre alle rum i dit hus med en fysisk indretning for en forfriskende, opløftende kig selv under de kolde, vintermåneder. Vise masser af grønne planter og blomster for at tilføje vitalitet og farven til dit hjem. Brug din foretrukne feriemål, såsom på stranden eller bjerge, som indretning inspiration.

Instruktioner

•Paint vægge en natur-inspirerede farver. Vælg vandig, ocean-inspireret blues for en beroligende stemning eller en levende græs-lignende grønne nuance. Vælge en solrig gule eller en solnedgang-orange nuance for et varmt udseende.

•Vælg møbler lavet af naturlige materialer. Styrke en stue med vævet rattan eller vidjer kærlighed sæde og stol sæt minder om sommeren indgangsparti og strand huse. Fremlægge et soveværelse med en eco-kammeratlig bambus soveværelse sæt, som en headboard, natbord og kommode.

•Decorate med natur-inspirerede tekstiler. Sted hvide puder byder grøn bregne mønstre på en kærlighed sæde og stol sæt. Drapere et matchende grøn bomuld kaste tæppe over bagsiden af kærlighed sæde for komfort og stil. Accent en seng med en hvid dyne ligner en sort abstrakt gren og fugl design til en henkastet elegant look. Hænge et badeforhæng, byder på levende hav liv--som tropiske fisk og muslingeskaller--i et badeværelse. Placere vævet bambus tæpper på hårdttræ eller flise gulve.

•Indstil op en beroligende fountain ligner vand risler ned natursten i et soveværelse eller badeværelse. Vise pinecone-formede stearinlys på tin indehavere omkring dit hjem. Hæng et spejl med en metal skulpturelle blad ramme over et badeværelse vasken eller forfængelighed tabel.

•Incorporate planter og blomster i ordningen indretning. Dekorere et soveværelse eller badeværelse med en potteplanter lavendel plante, som har en beroligende duft og farve. Hænge potteplanter i windows, der modtager en masse af sollys. Plante et mini kulinariske urtehave med basilikum, koriander, rosmarin og andre spiselige lækkerier og vise det på en køkken bordplade. Fyld rustikke bambus vaser med friske eller faux blomster, afhængigt af sæsonen og din udsmykning budget, og fremvise dem på hylder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com