Sådan Decorate med en væg Sconce

September 12

Sådan Decorate med en væg Sconce

Væg sconces bringe et dekorativt element samt lys til din væg. Sconces kommer i forskellige stilarter, hvilket gør det muligt at finde en sconce, der virker med de fleste udsmykning temaer. Selvom mange mennesker bruge sconces som side tilbehør til deres kunstværker, kan de spille en mere fremtrædende rolle i din udsmykning. Med nogle fælles dekorative elementer, er det muligt at gøre din væg sconces skiller sig ud til at tiltrække opmærksomhed i deres egen ret.

Instruktioner

•Vælg bevoksning-out sconces. Hvis du føler, at du ønsker din sconces at skille sig ud i din udsmykning ordningen, skal du vælge sconces, der kunne betegnes som kunstværker i deres egen ret. Sørg for, at sconces svarer udsmykning motivet i det rum, du arbejder i.

•Opret en focal væggen for at gøre sconces pop. For at gøre dette, skal du vælge en mur, som du gerne vil fremhæve. Male væggen en levende farver, ligesom aubergine lilla eller kinesisk røde, og Efterlad væggene omkring det hvide eller creme. Brug denne væg som baggrund til din sconces. Husk at nogle arkitektoniske funktioner såsom pejse skal desuden naturlige fokale vægge.

•Markér sconces ved at finde et stort spejl til funktionen midt i dit galleri. Spejle naturligvis supplere sconces, fordi spejlene reflekterer lyset i rummet. Kig efter et spejl, der har en ramme, som står i kontrast til vægfarven, matcher sconces lamper eller har nogle reflekterende kvalitet i sin egen ret, som en sølv ramme. Hænge spejl i midten af skærmen.

Hæng din sconces på hver side af spejlet. Der bør kun være en plads om bredden af din hånd mellem spejlet og sconces. Sconces bør afspejle i spejlet. Dobbelt effekt af dette ved at hænge to sconces på hver side, side-by-side, med en sconce hængende lidt højere end den anden. Dette skaber en interessant asymmetrisk design.

•Vælg nogle matchende tilbehør til din skærm. For eksempel, nogle sconce sæt kommer med hylder samme dekorative motiv. Disse har som regel den samme udskåret designs, mærker eller farver---nogle visuelle slips, der viser, at de går med sconce. Hænge en hylde lige under spejlet og dekorere det simple med et par stearinlys, der svarer til dem i sconces. For eksempel, hvis du har creme-farvede stearinlys i lamper af din sconces, kigge efter creme-farvede lys i forskellige højder og bredder. Arranger dem på hylden foran spejlet for at forøge udseendet af sconces.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com