Sådan Decorate med en verden korttema

April 18

Sådan Decorate med en verden korttema

En kort udsmykning ordning udlåner en verdslig fornemmelse at ethvert interiør. Bringe de levende farveskemaer verdenskort eller fremhæve de mere afdæmpede nuancer af antikke kort ved at integrere møbler og tilbehør i lignende nuancer og finish. En hurtig weekend projekt Tapetsering en verden kort vægmaleri på et badeværelse væg eller det skrånende loft af et loft kan give en plain Jane plads en følelse af eventyr. Udvide temaet med nogle kort-tema DIY projekter på møbler og tilbehør.

Instruktioner

•Vælg stilarter af verdenskort du ønsker at bruge til dit kort indretning. Traditionelle verdenskort fremmane folkeskole klasseværelser, med deres periwinkle blå organer af vand og grøn, hvid og gul blokke der repræsenterer landet. Antikke kort låne et interiør en mere formel look. Sjælden antik verdenskort kan dog kræve rammer med beskyttende glas og særlig belysning og ventilation systemer til at opretholde deres arkivers kvalitet. Urealistisk og artisan verdenskort kan have de samme funktioner som mere repræsentative verdenskort, men farver, former og kort materialer har en mere kunstnerisk kvalitet.

•Indstil omdrejningspunkt for din verdenskort udsmykning ordning. Kan du bruge en tapet vægmaleri til at dække en eller flere vægge eller en dør. I et badeværelse giver en verden kort badeforhæng underholdende badeværelse læsning. En undersøgelse eller på kontoret kan få en verdslig opdatering med tilføjelse af et tykt lamineret verdenskort som et gulv dække. Stof trykt med world maps kan klæde en stor stue vindue eller hænge, baldakin-lignende, over din seng.

•Accent verden kort indretning med maling og finish, der udvider deres farveskema. Blues og greens et kort oceaner, bjerge og skove giver en cool baggrund på vægge, vinduesrammer, døre eller flisegulve. Rustikke brune og røde af antikke kort slå tonen an for mørke pletter på træ gulve og møbler rammer. Lyse, kunstneriske maps kan bede en mere finurlig udsmykning ordning, såsom en frakke af periwinkle maling på loftet eller en buket af orange, fuchsia, lilla og grøn kinesisk papir lanterner overhead.

•Furnish kort-tema interiør med et internationalt præg. En marokkansk sofabord, med dens indgraverede og prægede træ paneler, har eksotiske flair. En sigøjner tuftede osmanniske omgivet af gulv puder dækket af indisk silke kan lysne en glemt hjørne. Mexicanske vinyl duge give de køkken bord eller hylde underlag et strejf af kitschede cool. Andre iøjnefaldende stykker omfatter japansk Shoji skærme, caribiske loft fans, mexicanske håndmalet flise og indiske saris til brug som vindue behandlinger eller sengetæpper.

•Finish look med en gør det selv-kort indretning projekt. Brug vintage kort til linje ryggen af åbne reoler. Laminat verdenskort og placere dem bag ovnen som en backsplash. Genbruge en gammel skrivebordsskuffe i en hylde ved at male skuffen, foring det med et verdenskort og hamren skuffe til væggen. Overlap kort over forskellige regioner og i forskellige stilarter på en kork bord til en boheme look. Decoupage elementer af kort på træmøbler, eller prøv din hånd på maleri billeder fra kort på et skab dør.

Tips & advarsler

  • Et rum helt dækket af verdenskort vil føle sig mindre og mere travlt. Overveje at forlade den ene væg, en sprød hvid eller en falmet ocean blå eller grøn at holde udseendet enklere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com