Sådan Decorate med falske fødevarer

March 9

Sådan Decorate med falske fødevarer

Vi har alle været til hjem og set en stor skål med falske frugt på fremtrædende Vis. Selvom det kan virke tacky til nogle, kan falske fødevarer være en spændende måde at pynte dit hjem. Du skal bare have en skarp sans for hvordan du vil bruge mad og hvad du vil have din mad dekorationer at sige om dit hjem. Denne artikel vil tage dig gennem grundlæggende i, hvordan at dekorere dit hjem med mad og give dig nogle ideer om de forskellige stilarter, du kan opnå gennem korrekt fake-mad placering.

Instruktioner

Dekoration-processen

•Decide hvad du ønsker at dekorere. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvor meget fake mad til brug og hvilken type af fødevarer til at bruge. Falske fødevarer kan bruges til at dekorere stort set alt du ønsker, fra væggene til din sengeborde til din hoveddør. Der er ingen rigtige og forkerte ting til at dekorere med mad. Det handler om hvordan du bruger den falske fødevarer.

•Find type af falske fødevarer, du vil bruge. Dekoration af dit hus med falske veggies har en helt anderledes æstetiske end dekoration af dit hus med falske sushi. Hvis du går til en typisk smukke look, holde med den falske frugt. Men hvis du ønsker at formidle en følelse af sjov, kan du udvide din horisont til at omfatte is, fisk eller spildt juice. Barnard LTD har et stort udvalg af alt fra falske tærter til falske hotdogs.

•Sæt din varer. Afhængigt af hvad du vælger at dekorere, varierer den nøjagtige metode til placering. For vægge, bruge mindre bidder af fødevarer såsom druer. Du kan flette druer på en streng og hænge dem fra væggen med en krog. Hvis du føler især fed, kan du hænge food fra væggen som et billede. Intet siger "sans for humor" som at sætte et billede ramme krog på en falsk kylling og hænge det fra din væg. Hvis du ønsker at være mere traditionelt med din falske fødevarer, kan du arrangere det i en skål. Dette fungerer bedst med frugt, men der er ingen grund til du ikke kan spille med forventning og laver en "sushi salat" med falske maki ruller. Hvis du blot ønsker at krydre dit hus med nogle fake-mad blomstrer, kan du placere et æble her eller der. Bare sørg for at dine gæster ikke forsøger at spise de falske fødevarer.

•Find yderligere husholdningsartikler og accenter, der vil supplere den falske fødevarer. Hvis du ved, du vil dekorere en væg med falske jordbær, finde en farve til at male din væg, der vil kontrast pænt med jordbær levende rød. Grøn er altid en dejlig festlig valg. Du ønsker at henlede opmærksomheden på din falske fødevarer, så ikke rod området omkring din fake-mad dekorationer for meget.

Tips & advarsler

  • Du er velkommen til at eksperimentere. Nogle gange kan det virke som en god idé at placere en falsk gris-på-en-spytte på dit spisebord, men når du se, hvordan det ser ud, du indser det ikke virker. Du kan bruge trial and error indtil du finder den perfekte fake-mad dekoration til din bolig. Brug ikke rigtig mad ved et uheld. Hele glæden ved falske mad er at det ikke vil rådne eller gå dårligt.
  • Hvis du bor med en pet eller en spædbarn/barn, Sørg for små falske fødevarer er korrekt klæbet fast ned så ingen person eller dyr bliver ved et uheld indtage det. Vær ikke overrasket, hvis dine venner ser på dig sjov hvis du vælger at hænge falske hamburgere fra loftet. Udsmykning med falske fødevarer kan være mainstream (falsk frugtkurve) eller det kan være helt tosset. Som du tænker på hvad til at dekorere og hvordan man kan dekorere det, ved hvilke æstetiske, du går efter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com