Sådan Decorate med familiebilleder & alle samme-farvede rammer

April 17

Sådan Decorate med familiebilleder & alle samme-farvede rammer

Mange mennesker ville tælle familiebilleder blandt deres mest skattede ejendele, uanset om disse billeder skildrer umiddelbare familiemedlemmer som forældre, søstre, brødre og børn eller langt Fjern slægtninge. Familiebilleder give os en konkret visuelle link til vores arv. At sætte familie billeder i rammer, der er alle de samme farve holder fokus på fotoet og skaber en visuel slips, der kan sammenkæde billeder af forskellige størrelser og tidsperioder.

Instruktioner

•Find et sted hvor du ønsker at hænge din familie fotos i deres identisk farvede rammer. Mulige steder at hænge familiebilleder omfatter gangarealer, stue vægge, accent vægge og kontor vægge. Hvis du har problemer med at beslutte på et sted, skal du vælge et rum, hvor den dominerende farve svarer til farven på fotorammer. Skiftevis, Vælg flere steder i hele hjemmet eller andre rum til at drysse billeder, så de tilsvarende rammer skabe en samlende dekorative flow.

•Sketch den valgte plads eller rum og den måde du ønsker at arrangere familiebilleder inden for dem. F.eks kunne du hænge billeder i en lige linje i den øverste tredjedel af en væg, de tilsvarende rammer bidrage til en kunst galleri effekt. Eller du kunne klynge fotos ovenfor en familie arvestykke, føje til følelsen af arv, som foreslået på webstedet Good Housekeeping.

•Installer hængende eller andre display hardware i den konfiguration, du har valgt, ved hjælp af en plan, hvis du er en pernittengryn for rethed, eller hvis konfigurationen kræver super rethed (som i et kunst galleri arrangement). Lige linjer og perfekt niveau hængende er yderst velegnede til formelle fotos af straitlaced medlemmer af generationer tidligere, mens en amorf form og måske lidt skævt hængende passer en broget samling af afslappet familie fotos, som vist på webstedet lejlighed terapi.

•Sæt op billeder og foretage de nødvendige tilpasninger til rethed og foto distribution. Du kan beslutte, for eksempel, at du vil gerne tage to af fotos fra arrangementet over familie arvestykke Kina og læg dem i køkkenet, fortsætter temaet indretning af familien og fødevarer.

Tips & advarsler

  • Bruge en laser niveau for perfekt lige foto hængninger.
  • Fotos kan falme med udsættelse for direkte sollys, så Placer værdifulde familie fotos i skyggen eller lave en kopi til visningsformål.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com