Sådan Decorate med fotos til en Preteen dreng værelse

July 22

Sådan Decorate med fotos til en Preteen dreng værelse

Dekorere din preteen søn soveværelse med billeder af ting, han nyder, som hans foretrukne rockband, skateboarder eller billeder af camping ture med sin far. Alternativt, hænge billeder han er taget hvis han er en spirende fotograf. Fremhæv billederne som dekorativt hovedelementet i rummet.

Instruktioner

•Frame de billeder du vil have vist i drengens værelse. Bruge billedrammer, der supplerer billederne og farver i rummet. Tykke sorte rammer vil arbejde i et rum som funktioner sort møbler og sort-hvid billeder drengen tog. Neutral-farvede rammer er alsidig og kan bruges senere, selv når han ønsker at indrette sit soveværelse igen.

•String wire på tværs af lokalet fra kroge eller ved at binde ledningen til søm på hver side af rummet. Wiren kan sidde flush mod væggen eller hænge på tværs af midten af rummet. Bruge små klip til at vise en række fotografier. Ved hjælp af en wire uden rammer vil tillade ham at let swap ud billeder af nye.

Hæng en stor kork bord på en væg, og Tilføj knappenåle for ham til at fastgøre sin favorit fotos i et mønster, som han vælger.

•Display billeder på hans kommode, natbord, hylder eller hang omkring hans seng at ramme sengen. Billederne kan blive omdrejningspunktet for rummet, hvis du arrangere dem over sengen eller bygge et arrangement i nærheden af et forstørret billede.

•Opret en dekorativ kulisse for fotos ved at male en væg eller hylde en farve, der fortoner sig og gør det muligt for billeder at blive fokus. For eksempel, hvide eller tan vægge er neutral og vil arbejde med lyse, levende billeder, mens en farve, som blå eller grøn, kan fungere bedre med sort-hvide fotos.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com