Sådan Decorate med friske blomster

April 13

Sådan Decorate med friske blomster

Friske blomster er ikke bare til at sidde ret i en vase. Placeret i hele hjemmet i forskellige beholdere og fartøjer, friske blomster ikke kun øge indretning, de tilføjer duft og ånd. En vase af friske blomster i gæsteværelset og spande af friske blomster i opholdsstuer afspejler en person, der betaler opmærksomhed for detaljer og kan lide at have lidt af udendørs inde - uanset hvad sæsonen.

Instruktioner

•Fyld containere, der normalt anvendes for andre varer med friske blomster. For eksempel, en vandkande, en spand, kan alle en madlavning pot eller endda en paraplystativ holder friske blomster. Dog kan du gemme høje blomster som gladiolas for paraplystativ.

•Vælg årstidens blomster som tulipaner i foråret og mums i efteråret. Pastel farver er et almindeligt syn i foråret, mens lyse blomster som solsikker, georginer og roser fremsætte en erklæring om sommeren.

•Opret ordninger med blomster og stearinlys til interessante centerpieces. Brug floral skum dyppet i vand og placeres i en beholder med dit valg. Placer din candle(s) i midten af blomster skum eller i en anden indehaver, hvis du har en. Trim blomsterne, så de vil være lavere end stearinlys, og derefter stikke stilke til floral skummet omkring stearinlys. Skummet holder blomsterne frisk som en vase og holder dem på plads. Vand arrangement regelmæssigt for at holde blomsterne i live længere.

•Sæt blomst blomstrer i te kopper eller skåle fulde af vand. Dette er en god idé for et badeværelse eller en måde at skabe enkle centerpieces eller interesseområder på kabinetter eller windowsills. Klip bloom off forlader lille stilk og sted i te kop. En stor skål kan håndtere mere end én bloom.

Hæng altankasser på indersiden af dit hus og plante enårige året rundt i dem. Placere blomster i Potter og derefter sætte dem i boksene blomst gør blomsterne let skiftet ud med årstiderne, og det betyder også, du kan sætte en pulje af rosmarin i en gryde med zinnias eller morgenfrue.

•Line en kurv med mos og derefter igen med et stykke plastic folie lige stor nok til at opfylde kanterne af kurven, men ikke over toppen. Mos vil vise gennem kurven og den plastfolie vil blive skubbet inde i moss, skjult. Fyld kurven med afskårne blomster. Dette arrangement kan vandes let uden bekymrende omkring drypper.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com