Sådan Decorate med gamle kufferter for sofaborde

July 4

Hvis du har et tilfælde af wanderlust, omdanne en vintage trunk, f.eks. en damper trunk eller en kaptajn bryst, til en kreativ sofabord. Antikke træ stammen vil give din stue en romantisk, rejse-inspirerede flair. Stammen vil også komme praktisk, hvis du bor i et lille rum, som du kan bruge det til opbevaring samt et sofabord. Gjort god brug af en familie arvestykke, eller købe en kuffert på et loppemarked eller en antik butik.

Instruktioner

•Anbring trunk foran en sofa, hvor det bliver omdrejningspunktet i stuen. Sæt trunk midt i et område tæppe at modregne det yderligere og beskytte trægulve.

•Utilize i bagagerummet lagerplads ved at udfylde det med tekstiler, antikviteter eller fotoalbummer. Fold varme tæpper og placere dem inde i bagagerummet at have dem ved hånden under kolde vinterdage og nætter.

•Decorate toppen af stammen til at gøre mest brug ud af det. Vise familie fotos i vintage rammer, hardcover rejsebøger, stearinlys eller en vase med blomster. Give drikke coasters for at beskytte den trunk overflade fra drypper og kondens ringe.

•Enhance på væggen bag sofaen med vintage elementer til at koordinere med den antikke sofaen og skabe en sammenhængende udseende. Hænge et stort spejl featuring en udsmykkede guld ramme, som vil gøre en lille rummet synes større. Vise sort og hvid indrammede billeder eller vintage porcelaensplader på væggen som yderligere indstillinger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com