Sådan Decorate med gamle mælkeflasker

January 15

Gammeldags, bred åbning glas mælkeflasker kan blive forældede med hensyn til deres tilsigtede anvendelse, men de stadig besidder en vis antik charme. Disse én gang-verdslige souvenirs kan låne en maleriske atmosfære til dit hjem indretningsvirksomhed, uanset om du bruger dem i en uforandret eller gøre dem grundlaget for en farverig arrangement af andre dekorative elementer. Uanset hvad, når dekorere med disse elementer, det er godt at overveje deres generelle æstetiske kvaliteter såvel som deres historie og konnotationer.

Instruktioner

•Drej flasker i blomstervaser. Ikke alene er dette en god måde at funktionen form af flaskerne samtidig med at deres udseende lidt mere interessant, men den tykke glas og bred åbning form af disse gamle kander gør dem ideelle til at holde blomsterne og vand. Kombinere deres rustikke udseende med langstilkede, store okulerede wildflowers som tusindfryd og solsikker.

•Fyld flaskerne med farverige, dekorative elementer. Hvis udseendet af dit hjem er farverige eller har brug for lidt mere farve, overveje at bruge din mælkeflasker for at fremvise ting som sand kunst, farvet vand eller farverige glas stykker, der kan fange lys, såsom kugler, fisk akvarium glas eller havet glas. Du kan også bruge dine flasker som en dekorativ måde at afholde praktiske ting, såsom loose change.

•Brug gamle mælkeflasker som lysestager. Hvis du kan finde bred nok stearinlys, kan du placere dem i munden (denne teknik fungerer godt i forbindelse med påfyldning af flasker med noget smuk, som beskrevet i trin 2), eller hvis du har en langhalset stearinlys lysere, placere fyrfad eller offerfund stearinlys i bunden af flasken og lyse dem der.

•Lad flaskerne uændret. Mange glas mælkeflasker gøre store dekorationer alt på egen hånd og uden anden tilbehør, især hvis du har fået adskillige flasker i forskellige former og størrelser (eller nogle af de sjældnere uigennemsigtige glas mælkeflasker), som du kan bruge til at oprette en interessant, asymmetrisk display på en hylde, mantel eller vindueskarmen. Hvis du er stadig ude for din glasflasker og er på udkig efter en særlig speciel flaske, kigge efter antikke indrettede mælkeflasker. Disse samlerobjekter findes ofte på roadshows for mejeri og gård-relaterede antikviteter og kan bruges som en dekoration stykke i dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com