Sådan Decorate med gamle nøgler

June 2

Sådan Decorate med gamle nøgler

Hvis du har en samling af gamle tasterne-- eller hvis du har købt et sæt fra en antik show eller loppemarked--så kan du bruge dem til at dekorere dit hjem eller lejlighed i kreative måder. Være opfindsom og tænke uden for boksen. Udsmykning med gamle nøgler behøver ikke at være dyrt eller komplekse. Den naturlige charme af gamle nøgler vil stå egne.

Instruktioner

•Klippe en 6-tommer strimler af stof bånd i en farve efter eget valg. String det gennem den gamle nøgle og binde en knude og sløjfe på toppen. Hænge nøglen på en ferie træ som en charmerende ornament.

•Klippe en anden 6-tommer strimler af stof bånd i en farve efter eget valg. String det gennem den gamle nøgle. Snor perler i forskellige størrelser og farver til hver ende af båndet. Binde enderne i en knude og oven i købet med en bue. Hænge nøglen på et dørhåndtag i dit hjem.

Uddelingen flere gamle nøgler i skygge kasser. Skygge kasser er lavvandet trækasser med glas dækker. De anvendes som display kasser for souvenirs. Du kan købe en skygge box fra din lokale håndværk butik eller fra en online leverandør. Hænge tre af kasser på en væg i en vandret række. Eller, placerer en nøgle i en skygge og hænge det på en væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com