Sådan Decorate med gamle træ skodder

July 23

Sådan Decorate med gamle træ skodder

De fleste mennesker, når de remodel eller indrette, tænke ikke på at holde nogle af de emner, de fjerner fra hjemmet til at tilføje som dekorative. Gamle skodder giver en bred vifte af let projekter for hjemmet til at tilføje personlighed og karakter. Bruge gamle træskodder som vægkunst, eller bruge dem til en styrkelse af stemning hovedgærde.

Instruktioner

•Scrape maling af træ skodder og fjerne hængslerne. Brug sandpapir eller en elektrisk sander til sand skodderne. Maling. Prime to plader af 5/8-tommer krydsfiner, skær dem i 4-tommer brede strimler og vedhæfte strimler horisontalt med neglene at støtte stråle på en væg. Disse strimler hjælpe med at holde din skodder på plads. Vedhæfte skodderne på væggen i et design af dit valg af sømning skodderne i strimler af træ.

•Sæt et stykke af 4-tommer-dækkende stykke krydsfiner med skruer til en træ lukker vandret. Tilføje kroge til krydsfiner med skruer til en praktisk frakke og hat rack. Skruer er bedst at bruge på gamle træ skodder, fordi træet kan være blød med alderen. Skruer kan du tillægger skodderne træet uden det opdeling.

•Sæt to skodder kabinet butt hængsler og slip to eller tre tynde hylder købt på et hjem forbedring butik mellem shutter lameller til et interessant udseende hylde. Lameller i skodderne holder hylden på plads, eller du kan bruge trælim til at vedhæfte hylderne til lamellerne.

Hæng to eller tre gamle træskodder på væggen. Placer billeder i rammer på skodder med enten træ skruer eller søm for et foto display eller placere billeder i lameller af lukkeren.

Hæng en gammel træ lukkeren på toppen af et vindue til en valance. Tilføje et stykke af kroneformen øverst på udløseren for at tilføje en perfekt hylde for at få vist plader eller antikviteter.

•Sand og male flere gamle træ skodder af samme størrelse (eller klip på størrelse med en sav) og knytte sammen ved skruning butt hængsler i skodderne med en skruetrækker til at gøre et værelse adskillelsesstolpen eller privatliv skærm. En gennemsnit mellemstore rumdeler generelt kræver mindst fire store skodder. Suppleant hængsler så skærmen for at folde til opbevaring når den ikke er i brug.

•Enhance din blomst grænse ved at placere refinished træskodder bag blomsterne. For en lurvet chic look, bruge skodder som-er eller nød træ efter maleri. Synke skodder 2 eller 3 inches ned i jorden for stabilitet. Hvis blomst grænse ligger ved siden af en væg, skal du bruge en murværk borehoved vedhæfte skodderne til væggen.

Tips & advarsler

  • Bruge skuffen trækker, snarere end kroge, for en mere dekorative look.
  • Da gamle træ Skodder kan have bly-baseret maling, bære en maske og bruge handsker, når skrabe gammel maling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com