Sådan Decorate med glas sugerør

October 1

Ved hjælp af glas sugerør, når dekorere dit hjem behøver ikke at være svært, og det kan hjælpe med at sætte nogle flair til din stil. Med lidt fantasi, kan du finde en bred vifte af steder at udnytte glas sugerør. Disse sugerør er ofte ikke hule, så de ikke kan bruges i stedet for regelmæssig drikke sugerør, men de kan bruges til at krydre almindelige borddækning, samt finde deres vej ind i andre udsmykning ordninger.

Instruktioner

•Thread tre eller fire små cookies på et glas strå. Forberede et glas mælk, og sætter glasset halm i cup, balancering cookies på kanten af glasset, og tjene. Vælge en bred, høj glas for de bedste resultater.

•Kontrollér små flag eller bannere for gæsterne på dit næste middagsselskab. Klip små rektangler stof i din ønskede mønster. Anvende en linje af lim i den ene ende af stoffet og langs den øverste del af glas halm. Anbring glasset halm i midten af stoffet og fold stoffet så enderne mødes, trykker dem sammen for at indstille limen. Brug glas halm flag som markører eller favoriserer for dine gæster.

•Utilize en række farvede glas sugerør som en tabel center stykke. Hæld ca 1 tomme glas kugler i bunden af en bred, glas vase. Arrangere farvede glas sugerør i kuglerne, tucking et par stykker af grønne områder i mellem strå. Hvis du foretrækker en strammere arrangement, bruge en høj smal glas vase.

•Tilføj glimt til blomsterdekorationer. Vælg flere glas sugerør, at koordinere med en eksisterende blomst arrangement. Forsigtigt nestle glas sugerør i mellem blomstrer til at tilføje et strejf af gnistre til arrangementet. Sørg for slutningen af glas halm er i blomst skum. Hvis det ikke er muligt, skal du bruge en lille slips til at sikre halm nær bunden af en blomst stilk.

•Adorn glas sugerør med halm toppers. Printe eller købe et udvalg af halm toppers og placere dem på strå, sikre dem med små klæbende prikker, hvis nødvendigt. Bruge de halm toppers som etiketter i skåle med mad til fester, sammenkomster og andre arrangementer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com