Sådan Decorate med grå & hvid

September 30

Sådan Decorate med grå & hvid

Grå og hvid kombinere i unikke måder, fordi de er neutrale farver, der fungerer godt som et par eller med andre farver. Disse farver kan også bruges i forskellige stilarter af udsmykning, fra moderne til rustikke udseende. Grå er cool og hvide er luftige. Når du arbejder med grå og hvid, du har brug for til at dekorere med balance i sindet. Når du ved hvordan man bruger farverne sammen, kan det være nemt og sjovt.

Instruktioner

•Begin med en farve til dine vægge. Dette kan være grå eller hvid og det behøver ikke at være de samme i alle rum – men det er godt at arbejde med lignende nuancer til at holde en følelse af enhed i hele dit hjem. Deep nuancer af grå vægge gøre dit værelse føle sig mindre, mens lysere nuancer af grå gøre værelser fremstår lys og åben. Hvide vægge åbne små rum og giver værelserne en sprød udseende.

•Decorate med balance i sindet. Hvis du går med grå på væggene, Sørg for at tilføje masser af hvide hele dit værelse til at afbalancere den tyngde grå kan ofte bringe. Hvis du har hvide vægge, Sørg for at spille med masser af grå med møbler og vindue behandlinger til at tilføje farve til din palet.

•Decorate med tekstur at tilføje interesse for din værelser. Med grå, kan du vælge lame og silke at bringe mere end farve til dit hjem. Puder, og lampeskærme give dig plads til at lege med teksturer. Kig på tilføje dybde til din indretning med tykke tæpper og vævede stykker.

•Vælg elektronik med en metallisk finish til at koordinere med grå og hvid. Aluminium, børstet nikkel og rustfrit stål blend godt med grå og hvid, mens sølv tilbehør, såsom inventar, håndklæder stativer, billedrammer og lysestager gøre dit værelse føle sig komplet.

•Vælg en tredje farve for at bringe interesse i dit værelse. Afhængigt af nuancer af grå du bruger og din indretning, kan du vælge en tredje farve for at sætte fut ting. Hvis du har en moderne indretning, kan denne farve være sort. Hvis du har en formel look, kan du optage sølv eller blå. Et stænk af røde eller grønne vil bringe spænding til dit værelse.

Tips & advarsler

  • Sort og hvid fotografering øger grå og hvid indretning.
  • Dekorere med striber og blomsteragtige mønstre at tilføje karakter til værelser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com