Sådan Decorate med grå møbler & sort End tabeller

August 3

Sådan Decorate med grå møbler & sort End tabeller

Going gray er et af de hotteste trends i boligindretning. Grå kommer i to undertoner, blå og rød. En blå-grå har et køligere tone, mens en rød-grå vil føle varmere. Ved at holde din følgesvend farver, neutral eller i en af disse to kategorier, kan du vælge stykker, som vil gå sammen med lethed. Dette vil tillade dig at bringe i dukker af levende farve til accent dit farveskema og skabe en moderne, opdateret look i dit hjem.

Instruktioner

•Measure de levende eller stor værelse du vil udsmykning. Overføre dine målinger til 1/4-inch millimeterpapir. Bemærk placeringen af alle døråbninger, døren gynger, vinduer, kabinetter, pejse, nicher eller andre funktioner. Trække i væggene på kvadreret papir og viser placeringen af lyskontakter og forretninger. På blankt papir tegne din eksisterende grå sofa og stole til at skalere. Tegne din sorte end tabeller til at skalere. Skåret disse ud med en saks.

•Tag fotografier af dine eksisterende møbler og tape fotografier til en mood board. Når det er muligt tape et stykke møbler stof i bestyrelsen for farvetilpasning.

•Arrange dine eksisterende møbler på plantegning, du har trukket indtil du finder den mest sandsynlige placering af møbler. Generelt bør du orientere din sofa og stole mod den stærkeste omdrejningspunkt, såsom en pejs. Forsøge at danne en siddende gruppe, således at hver person, der sidder på stole eller sofa har en ende tabel nær for drinks, og så de nemt kan tale med hinanden mens du sidder.

•Acquire en farvepalet fra din maling butik. Dette er et sæt af maling strimler med alle maling farver fra maling fabrikanten efter eget valg. Afgøre, om din eksisterende grå møbler er varmt eller koldt og gøre alle dine farvevalg at bo i den samme undertone. Vælg en grå maling farve til væggen, der er en let udgave af dine møbler farve.

•Pick hvid til din trim farve som det vil se sprød og moderne mod den grå væg. Siden grå, sort og hvid er alle neutrale, de vil skabe et komfortabel men dæmpede følelse. Vælg en accent farve. Hvis du har en blå-grå, skal du vælge en farve, der er blå, grøn eller lilla. Hvis du har en rød-grå, vælge en farve, der er rød, gul eller brun.

•Vælg en område tæppe at forankre din opholdsområde. Tæppet skal have elementer af sort, hvid, grå og din accent farve, og det bør være stor nok så forbenene af stole, borde og sofa kan alle resten på tæppet. Bringe i en ekstra farve og tekstur ved at vælge en metallisk finish, som du kan lide. Du kan medtage denne metallisk finish i ekstra møbler, lamper, hardware, pyntegenstande, krukker og accent stykker.

•Tilføj gennemsigtig, spejlede og klar objekter til at skabe endnu et lag af dybde i din farvepalet. Reflekterende overflader ofte udvide udseendet af et værelse og overføre lys rundt om et værelse, tilføje gnistre.

•Vælg gardiner og andre tekstiler inden for samme farvevalg. Hvis du har kan en masse af windows til at dække du gerne gøre dine gardiner mere neutrale. Polstrede møbler bør referere til din eksisterende stykker men indbydende og interessant i mønster eller design. Slut dit værelse med større kunstværker med stærke farver godt monteret og tændt. Tilføj pop af farve til at flytte din accent farve rundt i lokalet med mindre objekter eller puder.

Tips & advarsler

  • Rotere din accent farver og illustrationer sæsonmæssigt. Med grå møbler og neutrale vægge, kan du ændre dine farver, som du bliver træt af dem. Holde bare sig inden for den varm eller kold, og dine underliggende grå indretning vil omdanne og fortsætte med at se fantastisk med hver ændring i farve.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com