Sådan Decorate med grå vægge

April 22

Grå er den nye tan. Selvom denne ydmyge hue kan kun virke hensigtsmæssigt for en konservativ kontor interiør, grå stigende popularitet som en hip neutral, der ser stilfuld i både moderne og traditionel udsmykning ordninger. Det er nemt at dekorere med grå vægge, hvis du bruger et par tricks til at forhindre, at denne alsidige farve kommer ud som drab.

Instruktioner

•Accent din grå vægge med cremet elfenben trim. Hvid trim er et oplagt valg til malet trim, men det virker ofte barske, når parret med grå. Blødere elfenben toner give vægge mere dybde og udligne dem med raffinement.

•IDENTIFY højre grå farve ordningen for dit space. Par cool grå med blå for en sprød, klassiske ser eller koordinere varmere grå vægge med lilla og blommer for en rig og hyggelige stemning. Give traditionelle interiører med træ trim en statelig appel ved at vælge vægge i en lysere due grå.

•Layer forskellige nuancer af grå. Tilføj dimension til et værelse ved maleri en accent væg med en mørkere nuance af grå til at oprette et omdrejningspunkt, og anvende en lysere nuance på resten af væggene. For et slankt look trim maling i en endnu lysere nuance af grå. Jorden vægge med en grå område tæppe eller et par centrale stykker af møbler. Bruge skinnende eller børstet sølv metallic accenter; de visuelt læse som en nuance af grå og tilføje tekstur til et værelse.

•Enhance mørk grå med lyse farver. Dybere skifer og trækul grå funktion meget gerne sort i et interiør. Tilføjelse et par møbler, vindue behandlinger eller accenter i en levende, giver mættede nuance interesse at flade af en mørk baggrund. For en frisk moderne look, et par mørkegrå med orange eller gul.

•Træffe masser af lyskilder. Skygger gøre grå værelser føler skumle og deprimerende. Giver masser af naturligt lys ind i rummet med letvægts eller ren og skær vindue belægninger, og bruge lamper og andet belysning til din fordel. Positionslys i hele rummet i varierende højder ved hjælp af en blanding af tabel lamper, gulv lamper, sconces og vedhæng.

Tips & advarsler

  • Tekstur giver liv til et neutralt rum. Når udsmykning med grå, optage luksuriøse mønstrede tekstiler, blandede materialer og træ toner til at holde din plads fra ser fladt. Tapet en accent væg eller tilføje et område tæppe for instant tekstur.
  • Brug ikke blank maling til grå vægge. Mens blank maling virker generelt til at reflektere lys og åbne op for mindre rum, har det den uheldige evne til at give grå væg maling et industrielt udseende.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com