Sådan Decorate med gulv til loft-spejle

May 18

Sådan Decorate med gulv til loft-spejle

Dekorere dit hjem med gulv til loft-spejle giver mere end bare dine vægge med en interessant udseende visuelle display. Spejlene gøre et værelse ser større, samt afspejler det lys, der er allerede i værelset, gør rummet lysere. Der er en række måder at indarbejde spejle i din udsmykning ordningen udover blot hænge dem på væggen. Placeringen af disse spejle arbejder sammen med spejle sig selv til at skabe en slående endnu samlet look.

Instruktioner

•Opret en fokal væg; Dette bliver baggrund for dit spejl galleri. Vælg en mur, der skiller sig ud, som den mur, der står over sofaen. Male det en levende farver såsom rød eller bambus grøn.

Hæng dit galleri af spejle på fokale væggen. Vælg spejle, der har billeder af forskellige figurer, og arrangere dem, så de hænge fra toppen af din væg helt ned til gulvet. Bland i stearinlys sconces hele displayet; Dette skaber mere lys og spejle afspejler candlelight.

•Tilføj spejlet fliser på væggene i forstuen i huset. Vælg den slags, der har det skræl og stick klæbestof, og hænge dem, så de dækker hele væggen. Placer et bord med en lampe på væggen overfor de spejlet væg. Disse giver interessante visuals for spejle til at reflektere.

•Decorate din pejs med spejle. Hænge et udvalg af spejle ovenfor mantel, strække din skærm til loftet. Glem ikke mundingen af pejs i din udsmykning indsats; lægge et spejl på gulvet i din pejs. Arrangere stearinlys i forskellige former og højder på spejlet. Dekorere alle indbyggede reoler ved pejsen med indrammet spejl skærme.

•Sæt et spejl på nederste hylde i en glas-topped sofabord. Placere tabellen, samt en sofa og stole, foran pejsen.

•Ændr op visuals af spejle. For eksempel, i stedet for at hænge en lang, rektangulær-formet spejl i en lodret mode, hænge flere lignende spejle vandret op ad væggen.

Tips & advarsler

  • Vælg visuelt interessant spejle, såsom dem med rokoko rammer; disse er de rammer, der stammer fra rokoko udsmykning stil. De understreger en udsmykkede kurvet design, der ligner elementer såsom skaller eller klatring blomst vinstokke. Andre interessante stilarter omfatter spejle med Art Deco rammer; disse geometriske design og har ofte metalindlæg. Du kan finde disse på loppemarkeder. Spejle sig selv give et værelse med visuel interesse; valg af spejle, der også har visuelt tiltrækkende elementer øger denne virkning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com