Sådan Decorate med japanske lanterner

November 30

Lanterner er en vigtig del af japansk kultur, og bruges som både indendørs og udendørs dekorationer. Der er mange typer og udformninger af japanske lanterner, herunder runde papir lanterner, boxy moderne stil lanterner og sten lanterner. De går godt med mange stilarter af vestlige udsmykning.

Instruktioner

•Tilføj japanske lanterner lavet af sten eller lille, metal offerfund indehavere formet som japanske lanterner til en have til at give det en japansk udseende.

•Decorate indendørs lokaler eller terrasser med japanske sten lanterner. Lanterner arbejde godt med moderne, eklektisk og traditionel indretning.

•Purchase papir lanterner til brug i afslappede, moderne eller eklektisk Lokaleindstillinger. Mange stilarter kan findes online. De er billige og tilgængelige i neutrale og lyse farver. Nogle er malet med japanske billedsprog som koi, geisha piger og japanske tegn. Tilpasse et almindeligt papir lanterne med japanske tegn eller andre scener, som måske eller måske ikke være asiatisk inspireret.

Hæng en perlerække af lille papir japanske lanterner til indendørs eller udendørs parter. De tilføjer en classy, festlig touch og kommer i en række farver. De kan også bringe lidt sjov og farve i hverdagens indretning. Batteri-drevet versioner er også tilgængelige.

•Få nogle firkantede metal eller træ lanterner med silke eller papir ruder. Deres rene linier og enkelthed blend godt med moderne indretning.

•Brug japanske lanterner som udgangspunkt til at dekorere din plads i en japansk stil. Tilføje andre små, billige varer over tid. Til sidst, kan du helt helt dekorere et værelse eller din komplet miljø i japansk stil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com