Sådan Decorate med kanonkugle Soveværelsesmøbler

October 21

Kanonkugle seng er en stil fra den føderale periode af møbler og arkitektur, som strakte sig over årene fra 1780-1830 (Se Reference 1). Denne æra Red i på pelsen haler af den revolutionære krig, og designer's integration af cannonball symbol på stillingerne og ben af sengen er en naturlig forlængelse af den patriotiske begejstring af tiden. Kanonkugle senge og koordinerende soveværelse stykker produceres stadig i dag, især af Amish håndværkere (Se Reference 2). Robusthed, styrke og hårdttræ konstruktion er kendetegnende for kanonkugle møbler (Se Reference 3).

Instruktioner

•Sæt din kanonkugle seng i dit soveværelse. Dette vil være omdrejningspunktet for din udsmykning ordningen. Når du vælger din placering, holde symmetrien i rummet i sind; Dette er et vigtigt træk ved den føderale stil. Hvis du har to tilstrækkelig godt fordelte windows på den ene væg, overveje at placere sengen mellem dem, eller centrere seng på en konturløse væg. Hvis værelset er stort nok til et opholdsområde, placere sengen så opdele rummet i overensstemmelse hermed.

•Arrange din koordinere Soveværelsesmøbler symmetrisk, med sengen som omdrejningspunktet. Du kan placere en natbord på begge sider af kanonkugle sengen, så en kommode på hver væg, parallelt med sengen. Hvis du har et tæppe brystet, Placer det ved foden af sengen. Hvert stykke skal afveje arrangement som helhed, som afspejler den formelle tone af føderale stil.

•Sæt din orientalske tæpper. Møbler og tilbehør med orientalsk design var populær i den samme periode på grund af de handel skibe bringe eksotiske varer fra Orienten. Hvis du har to tæpper af lignende størrelse, skal du placere dem for balance og komfort i din udsmykning ordningen. Hvis du har en tredjedel af en anden størrelse eller form, sætte det ved foden af sengen for at give spændinger i din afbalanceret design.

•Vælg farverne på dit vindue behandlinger til at afhente de dominerende farver i dine tæpper, eller bruge traditionelle farver af den føderale æra. Rige grønne nuancer, gul-guld, Kongeblå, krikand, og spice toner var karakteristisk for føderale indretning. Afspejle den elegante formalitet af æra med gulv-længde gardiner og generøst samlet sengeforhæng.

•Accessorize din udsmykning ordningen ved at arrangere familieportrætter i tin eller sølv rammer i en væg eller bordplade gruppering. Føderale æra designere anvendte hyppigt sølv accent stykker, hovedsagelig på grund af populariteten af Paul Revere og selskabets sølv kreationer.

•Tilføj dit broderi skammel i en strategisk stedet, eller hænge din needlepoint gobelin på væggen overfor sengen, centreret for at spejle bed placering. Håndlavede broderi elementer i rige nuancer og design er en anden autentisk tilbehør i Federal-stil.

•Vælg sengetøj at koordinere med din udsmykning farver, med en vægt på tekstiler, elegante skrædderi og pæn, klassiske linjer. Nyd den fredelige, afbalancerede atmosfære af din tidstypiske udsmykning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com