Sådan Decorate med keramik

March 4

Sådan Decorate med keramik

Keramik til dit hjem kan være så formel som en antik vase en formue værd eller så uformel som en pasta container til dit køkken. Næsten alt kan være lavet af keramik: vaser, gryder, billedrammer, selv ure og paraply stande. Keramik accent stykker tilføjes som det sidste lag af indretning, efter møbler, vægge, gulve og vindue behandlinger, men den rigtige keramik stykke kan gøre hele forskellen.

Instruktioner

•Indstil hvad rummet skal forbedre det. De fleste af værelserne ser komplet med følgende elementer: farve, glas eller metal til at reflektere lys, noget sort for drama, noget hvidt stof for blødhed og tekstur og et brændpunkt. Keramik stykker kan give farven, sort, hvide eller omdrejningspunkt--- eller alle fire.

•Hold i tankerne din indretning, såsom moderne stil, victorianske eller land mens du beslutter hvad keramik stykker til at bruge. Også overveje den følelse, du ønsker at formidle i rummet. For eksempel, formidler en keramik te sæt sidder på en bakke på sofabordet gæstfrihed og varme. De vigtigste slutresultatet er, at rummet afspejler din smag.

•Look rundt i keramik studios, udsmykning showroom og butikker til at få nogle ideer til dit eget hjem og få dine kreative safter flyder. Også kigge i dine skabe og garderobe at se, hvad du måske har på hånden. Du kan lide de keramiske stykker du gemt væk godt nok til at købe dem en gang, så der er en god chance de stadig afspejler din personlige smag.

•Vælg stykker for dit værelse for ikke kun deres form og dekorative effekt, men også for funktionalitet. En lampe af keramik kan løse behov for lys. En karakteristisk funktionelle stykke kan endda være omdrejningspunktet for rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com