Sådan Decorate med laminat Køkken Cabinets

November 22

Sådan Decorate med laminat Køkken Cabinets

Hvis du har laminat køkken frysere i enhver farve, kan du opdatere dit køkken uden refacing eller bruge masser af penge. Der er en nem og forholdsvis billig måde at lave kabinetter arbejde; bare læse artiklen nedenfor for at finde ud af hvordan!

Instruktioner

• * Bruge grimme elementer til din fordel, når udsmykning

Der er én ting, at folk ofte ikke indser når dekorere et hus eller køkken. Hvis der er et særligt grimme, spraglet eller grimme funktion, der ikke kan nemt dækket eller skjult, bør så det anvendes og understregede til din fordel. Med andre ord, det er hvad det er, og du kan ikke ændre det, medmindre du ønsker at tilbringe en masse. Omfavne funktionen--som laminat kabinetter-- og udseende vil komme sammen. Desværre, kan det betyde udsmykning i stil er du ikke vant til, men det er okay. Du vil blive glad for du gjorde plads arbejde!

• * Sætter pris på hvad du har

Fordi "mod" eller moderne indretning er i stil lige nu, Tænk på dig selv som heldig! Laminat virker lige i denne stil og kan bruges til din fordel.

• * Vælg en komplementære farve

Den første ting du skal gøre er, vælge en farve til at supplere dit kabinet farve. Limegrøn vil arbejde for de fleste kabinettet farver - især hvid, grå, sort eller mørk valnød. Andre gode moderne farver omfatter lyse orange, guld eller gul eller aqua.

• * Købe nogle ekstra indretning elementer

Nogle af de bedste kilder til billig moderne indretning er Urban Outfitters, Ikea og CB2 (kasse og tønde 2). Der er retter, væg udsmykning, gardiner, og mange andre elementer der kan købes som supplement til din frysere. Du skal søge disse websteder, kataloger eller butikker for detaljer, som du kan lide ud over efter nogle af råd her.

• * Ændre kabinettet hardware

Først inspicere hardware på skabene. Håndtagene skal udskiftes? Hvis de er grimme eller brudt, er svaret sandsynligvis ja. Dette er det område, hvor du ønsker at bruge lidt penge--opdatering håndtagene vil være nøglen til opdatering af køkkenet. Nøglen til udsmykning er detaljerne. For en mod køkkenet, kigge efter lucite håndtag, champignon eller apple håndtag og drejeknapper, rustfrit eller lyse metallisk håndtag eller sorte håndtag.

• * Overveje en ændring af gulv

Hvis du ønsker at bruge lidt penge, kan du overveje at ændre gulvbelægning. Solid lyse fliser vil gøre skabene pop. Mens linoleum ofte stadig har et dårligt navn, er der masser der er sjovt. Igen, er det hvad det er. Vælg ikke linoleum lavet til at ligne flise--omfavne linoleum og bruge det til fordel. Du kan vælge noget kitschede eller tacky hvis du ønsker at virkelig går til en mod look!

• * Ændre belysningen i køkkenet

Belysning er meget vigtig i et køkken, så overveje at opdatere med en sjov lys armatur. Tilføje mod små bordlamper i counter top hjørner eller på fritstående dekorative tabeller. At finde tekstiler i en vintage, vil retro eller mod mønster hjælpe dig med dit køkken. Gøre en simpel gardin eller valance fra stoffet. Find en retro dug eller sy en selv. En lyse retro print kan virkelig føje til følelsen af køkkenet.

• * Tilføje frugt til køkkenet

En skål med lyse plast eller voks frugt i én farve er en fantastisk tilføjelse til din bordplade. Brug en plastik eller metal skål kurv til at holde din frugt. For en lime grønne køkken, en skål fyldt med lyse grøn plast æbler er en masse sjov og ser flot ud.

• * Finde nogle træ elementer til køkkenet

Mørke eller lyse træsorter gøre store Tilføjelser til et mod køkken. Tilbehør lavet af bambus arbejde--Vælg skærebrætter, dunke, ure, salt og peber shakers og Bordskånere i mod designs.

• * Tilføje dekorative plader til dit køkken

Hvis du vil beholde dine retter men er på udkig efter nogle elementer til at hænge på væggen, overveje at vælge en eller to plader fra borde på Anthropologie eller Urban Outfitters og bruge plade bøjler til at vise dem. Fugl, ugle og mørkt træ motiver ser godt ud på dekorative plader eller hængende Bordskånere.

• * Find en lyse apparat

En farvestrålende te kedel eller køkken apparat i din komplementære farve kan også gøre dit køkken pop. Overveje en lys grøn eller aqua Kitchen Aid mixer, en brødrister eller nogen andre farvestrålende apparat.

• * Tilføje sodavandsflasker til dit køkken

Farvede fyldt glas sodavandsflasker ser godt ud i en mod køkkenet. Sættetid flasker for at fjerne etiketter og line dem op på en hylde. En farve fungerer ofte bedst, men du kan vælge at skifte med en anden komplementære farve.

• * Fyld rummet over din frysere

Hvis du er heldig nok til at have et område åbne mellem toppen af skabene og loftet, overveje at tilføje lyse objekter for at tilføje interesse. Farvestrålende gradueret skåle er sjovt, som er træ frugt elementer eller aluminium dækket kage servere og dunke.

• * Vær kreativ og tilføje usædvanlige poster til dit køkken

Brug din fantasi til at gøre disse laminat kabinetter arbejde. Hvis du ikke ønsker at remodel nu, derefter opdatere dit køkken ved at omfavne din frysere. Vær ikke bange for at gøre dem skiller sig ud!


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com