Sådan Decorate med land laden stjerner

May 15

Sådan Decorate med land laden stjerner

Et land-stil hjem ville ikke være komplet uden en stald stjerne. Disse metal stjerner blev skabt i de tyske landbrugssamfund allerede i 1700-tallet. Landmændene vil anbringe stjerner på ydersiden af laden. Stjernerne var tænkt som held og lykke men mange repræsenteret varemærke tilhørende stald builder. Bygherrer havde deres egen stil af stjerne til at identificere deres arbejde. I dag, bruger mange mennesker laden stjerner i eller på deres hjem til at udtrykke deres stil eller bringe held og lykke.

Instruktioner

•Purchase en ufærdige barn stjerne til ydersiden af dit hjem. Vejret vil rust og patina på finish. Hænge stjerne på verandaen eller centrere det over garageporten.

•Anvend en stor stjerne i stedet for et maleri til at dekorere rummet over pejs mantel. Male star for at matche din indretning. Hænge en samling af stjerner i varierende størrelser over pejsen.

Hæng en jumbo-sized stjerne i stedet for en twin-størrelse headboard for en cowboy tema soveværelse. Accent windows med lille stald stjerner som gardin hold-rygge. Opret en tabel af gamle stald træ og inlay en stald stjerne. Placer et stykke glas over toppen af tabellen.

•String lille stald stjerner på bånd og hænger fra en Shaker peg hylde. Male dekorative motiver som blomster eller polka prikker på hver stjerne. Hænge Shaker peg hylde i forstuen i dit hjem. Male din familie initialer på stald stjerner og hænge på pindene.

Tips & advarsler

  • Efter din udvendige laden stjerner har rustent til din tilfredshed, pels stjerne med polyurethan så stjernerne ikke dryppe rust på dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com