Sådan Decorate med lejlighedsvise tabeller & kaster

April 15

Lejlighedsvis tabeller og kaster kan tilføje en hel del til din indretning. Kast vil varme op i et rum og lejlighedsvis tabeller vil tilføje en indbydende stemning for din familie og gæster og også tjene som et fantastisk sted for dem at sætte deres drinks og snacks.

Instruktioner

Trække sammen dit værelse

•Først udvælge de lejlighedsvise tabeller, som du vil bruge rundt i lokalet. Til dekoration formål, ikke går med traditionelle og kedelig tabeller. Gøre noget med flare, som vil stadig give den bordplade plads, der skal du.

•Pick ud et par kæmpe keramiske plantageejere, der er lunefuld og farverige og bruge deres farver til et fundament, når du vælger resten af indretningen. Har et stykke hærdet eller Plexiglas skåret til at være bordpladen for dem. Glasset skal udvide uden for randen af plantageejer med mindst otte inches. Du kan gå op til en fod med et stykke solidt glas hvis du ønsker ekstra tabelområde.

Stick tack kit i små stykker omkring rand inden der trykkes let på glas på plantageejer rand. Roll kit i pæn ært-størrelse stykker. Glas er gennemsigtig, så du ikke skal bruge for meget og har det ser rodet. Dette vil forsikre glasset vil forblive på plads. Disse stykker af keramisk kunst arbejde godt for lejlighedsvis tabeller.

•Kontrollér en lejlighedsvis tabel ud af gamle kufferter, der er stablet tre høj. Sørg for, at de er den robuste boxed type; du vil have dem fast med ingen give dem på alle. Har et stykke glas skære en tabel top, der går ud over den øverste kuffert med omkring fire inches. Anvende tack Kit for at forankre glasset. Placer tack putty på undersiden hjørner af kufferter til at holde dem i at glide. Denne udsmykning idé vil ikke kun genanvende gamle kufferter, men det vil låne en udseendet af nostalgi til din plads.

•Brug kaster at afhente farverne i din lejlighedsvis tabeller og til at trække rummet sammen. Sammen med markedsføring smide tæpper langs ryg og arme af dine møbler, bruge dem som dekorative elementer ved at folde dem og gemme dem i en stak på en reol. Kaste rundt nogle tilsvarende pyntepuder til at fuldføre dit look.

Drapere et farverige kaste over en lejlighedsvis tabel, der har set alt for mange gange, som en hurtig måde at fikse det op. Dette fungerer godt for en robust lille tabel, som du stadig ønsker at bruge, men har ikke tid til omlakering.

Tips & advarsler

  • Når at sammensætte et arrangement af kaster til dit værelse, overveje forskellige teksturer. Dette vil føje til dybde til kaster rullet op i kurven eller på hylden.
  • Hvis dit glas bordplade har skarpe kanter, bruge et stykke af dekorative ledning, som du køber på et Stofbutik at lime i kanterne, ved hjælp af en instant limning superlim. Bruge et stykke forvitret reb for et maritimt look.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com