Sådan Decorate med lilla & Brown

December 20

Sådan Decorate med lilla & Brown

Lilla og brune er en kreativ og iøjnefaldende indretning duo. Inspireret farvekombination vil indgyde alle rum i dit hjem med elegance og charme. Begge farver tilbyder en bred vifte af nuancer, fra rig chokolade brun til taupe og mørk lilla til beroligende lavendel. Vælg en nuance parring, der afspejler din personlighed, indretning eller samlet hjem farveskema. Hvis du er på et budget, arbejde et par brune og lilla stykker i en neutral farve ordning til at gøre en stor virkning med få penge.

Instruktioner

•Vælg en brun og lilla farveskema. Vælg en mørke espresso eller chokolade og et medium lilla nuance til en rig, regal udseende. Eller gå med en taupe og lavendel kombination for en afdæmpet og sofistikeret look.

•Incorporate en lyse, neutrale hue ind i din indretning til at fungere som en frisk mellemliggende farve maleri soveværelse eller stue vægge hvid eller creme til at sætte scenen for brune og lilla accenter.

•Decorate med lilla og brune tekstiler. Vælg en plush sofa og stol set byder chokolade brun polstring med hvirvler eller striber af mørk lilla, lavendel og white. Drapere et lavendel cashmere tæppe over bagsiden af sofaen som en komfortabel og elegant touch. Styrke en seng med en silkeblød brun Talsmanden og et udvalg af lilla og lavendel velvet puder for en luksuriøs look. Placer en overdådigt lilla område tæppe på træ eller flise gulve til at trække farveskemaet sammen.

•Enhance plads med brun og lilla tilbehør. Anbring lavendel soja stearinlys på en badeværelse forfængelighed bord eller væg hylde til at tilføje en blød farve og duft. Hænge et indrammet akvarel maleri af brune og lilla blomster på et soveværelse eller stue væggen. Arrangere brun tørrede blomster i en lilla vase.

•Accent værelse med strejf af guld, som vil gøre en brun og lilla kombination ser endnu mere opulent. Hænge lilla taper stearinlys-fyldt guld væg sconces på hver side af en seng eller sofa. Suspendere guld lysekrone med klare krystaller fra et loft. Drapere overdådigt lilla håndklæder over skinnende guld stativer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com