Sådan Decorate med loftsbjælker

January 26

Sådan Decorate med loftsbjælker

Boliger, der har loftet bjælker spænder fra bjælkehytter i skoven til grand godser i posh privat samfund. Nogle boliger har loftsbjælker til dekorative formål alene, mens andre boliger omfatter dem for stabilitet og støtte. Dekorere et værelse med loftsbjælker i en måde, der montrer eller camouflerer dem. Bjælker kan blive en indviklede del af din indretning, Fremhæv din indretning eller fade ind i baggrunden afhængigt af den måde, du dekorere dit rum.

Instruktioner

•Paint i loftet, bjælker eller vægge, afhængigt af decor stilen du ønsker. Pletten bjælker med et mørke, rige træ farve, hvis du ønsker at henlede opmærksomheden på loftsbjælker, fordi rummet er stort, eller du ønsker en elegant look. For en rustik indretning, forlade bjælker ubehandlet eller pletter dem til at ligne de naturlige træ efter eget valg. Male loftet og bjælker samme farve hvis du vil have dem til at forsvinde i baggrunden.

•Furnish værelse med eklektisk eller interessant møbler at undgå tegning øjne op til bjælker, hvis du ønsker at camouflere dem. Brug møbler, der inkorporerer de samme toner og træ som bjælkerne at supplere bjælker, hvis du vil fokusere på bjælker.

•Vælg gardiner og et tæppe, der supplerer den indretning. For eksempel, ville ikke enkle gardiner og en enkelt tæppe opmærksomheden fra bjælker. En overpyntet tæppe og udarbejde gardiner vil kræve opmærksomhed og holde øjnene rettet nedad, hvis du ikke ønsker nogen opmærksomhed på bjælker.

•Accessorize værelse med et par supplerende punkter at fokusere opad. For eksempel vil et stort spejl indrammet i det samme træ som bjælkerne afspejle billeder på værelset, herunder loftet. Hænge svævende hylder i det samme træ til at holde andre dekorative elementer. Kranse eller billedrammer i samme farve som bjælker ville fungere så godt. For at holde opmærksomhed fokuseret på rummet snarere end loftet, omfatte dristige farver eller mønstre i dit tilbehør. For eksempel, vil en stor væg arrangement af kunst eller billeder holde dine øjne fokuseret på væggene.

Tips & advarsler

  • Skjule bjælker med stof eller en dråbe loftet hvis du ikke kan lide dem på alle. For eksempel, hvis du følger principperne i feng shui, loftsbjælker er ikke godt for energi på dit værelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com