Sådan Decorate med lutter gardiner

December 13

Sådan Decorate med lutter gardiner

Rene gardiner er en effektiv udsmykning værktøj. Lethed af stoffet ikke kun tillader lys at komme ind i stuen, men tillader dig også at drapere og bruge gardiner på andre måder. Hertil kommer, de kommer i en bred vifte af farver og er ganske billigt. Gøre mest muligt ud af din rene gardiner ved at bruge dem til mere end blot windows, i hvert rum i huset.

Instruktioner

•Drape rene gardiner over gardinstænger, således at de "slag" ned fra stængerne, og lad det overskydende stof hænger ned på hver side. Dette gør en fantastisk ramme for enhver vindue, selv om det ikke giver beskyttelse af personlige oplysninger.

•Accent et lille vindue ved at hænge en ren og skær gardin fra en stang, derefter trækker den tilbage til den ene side kun. Dette vil gøre vinduet ser større uden overvældende det.

•Drape din lutter gardin over en tabel eller fold det og lægge den ned i midten af bordet. Ren og skær gardin paneler gøre stor duge eller løbere for en part eller anden funktion.

•Lay en ren og skær gardin panel over et sengetæppe. Mønster af sengetæppe vil vise igennem, men panelet gardin vil give det et nyt og unikt udseende. Skiftevis, drapere det bare over fodenden af sengen.

•Opret en baldakin af lutter gardiner af hængende en stang fra loftet over sengen, så draperinger tæppet over det. Træk ned siderne af tæppet, så hver side hænger ned på den ene side af sengen, som en omvendt "V".


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com