Sådan Decorate med madrasser

October 25

En futon er ofte tænkt som en dorm værelser eller college lejlighed korte. Dog, disse alsidige stykker af møbler er kommet langt i de seneste år. I dag, kan futons købes i forskellige former, størrelser og designs, der sætter dem til at passe pænt ind i næsten ethvert rum i huset eller endda udendørs. Hvis du overvejer at tilføje en futon til din samling af møbler, kan du være interesseret i nogle nyttige tips om, hvordan du passer dette unikke element i din samlede indretning.

Instruktioner

Sådan Decorate med madrasser

•Brug rummet du planlægger at placere din futon i som en guide for den ramme, du vælger. Du vil sandsynligvis ikke ønsker et metal-baserede futon i din stue, og en fancy træ-indrammede futon vil sandsynligvis ikke ser rigtigt i et barns legerum. Derudover anser de andre stykker af møbler i det rum, hvor du vil placere din futon. Hvis du har sandeltræ-farvet bogreoler og end tabeller, ville det være klogt af dig at købe en futon med en sandeltræ-farvet ramme til at koordinere alle din stykker.

•Vælge et dække for din futon, der koordinerer med indretningen af dit hjem og er passende for de personer, der skal bruge den. Futon dækker kommer i en bred vifte af materialer og mønstre, der bør være i stand til at matche op med næsten enhver eksisterende hjem dekorative stil. Bringe en farveprøve fra dit hjem til at hjælpe dig vælge den mest passende dækning for din futon. For eksempel, hvis du har en pude fra et andet stykke af møbler, bringe en farveprøve af stof fra et gardin eller en farveprøve af din væg maling, disse elementer med dig til futon butikken for at være sikker på at dække koordinater. Derudover vælge cover holdbare nok til at håndtere de personer, der bruger den. En smudsafvisende eller let vasket dækning vil være mest hensigtsmæssigt for en futon, som børn eller dyr vil bruge.

•Accent din futon med puder eller et tæppe til at tilføje endnu mere af et dekorativt element. Hvis du vælger en ensfarvet dækning for din futon, vælge puder, som har en kontrasterende farve eller indeholder et mønster, der koordinerer med andre farver i rummet.

•Ændr din futon cover og puder så ofte som du ønsker at oprette forskellige dekorative stilarter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com