Sådan Decorate med Metal galvaniseret bøtter & spande

June 4

Når hjemme i haven og på dækket, metal galvaniseret vises baljer og spande nu så ofte inde i hjemmet. Deres prunkløst design og simple finish arbejde godt i mange forskellige udsmykning stilarter, blandt dem, shabby chic, sommerhus, nautiske, rustik, stuehus, land, japansk-inspirerede Wabi-Sabi, boheme moderne, industrielle og steampunk. De repræsenterer en ideel parring af form og funktion, og deres forskellige størrelser og former gør dem gode muligheder for opbevaring og vise containere.

Instruktioner

•Vælg galvaniseret metal spande og bøtter til dekorative samt funktionelle formål. En linje af små metal spande kan lyse en mørk afkrog eller glemt hylde. Større spande funktion samt åben opbevaring, mens en åben metal balje fungerer bedre som et dekorativt element, holder planter og naturlige materialer som havet glas, skaller eller sten.

•Opret en piedestal eller overflade for udsmykning med metal spande og bøtter. Simple mursten eller retter fungerer godt for udendørs udsmykning, især hvis spande har huller boret i bunden for dræning. Indendørs, tilføje metal spande glans til rustik eller nødlidende træ overflader. Oprette et hjørne skab eller en svævende hylde af forvitret eller antikke træ og give det glimt med metal spande. En lurvet chic pie sikker med en skærm dør giver mulighed for et kig inde på bondehus-stil metal spande eller placeringer. En rustfrit stål eller krom moderne etagere får et strejf af rustik kontrast med en metal spand.

•Paint eller Udfør en kulisse for metal spande og bøtter. Prøv en æstetisk stuehus ved at male væggen en mørk farve og gør det muligt at tørre. Tilføje et tyndt lag af antikke hvidpigmenteret. Når væggen er tør, skal du bruge finkornet sandpapir til forsigtigt gnide væk på kanterne og hjørnerne af væggen for at give det en slidte look. Indstille en plante stå, træ skab eller trådhylde foran muren og line det med metal spande af forskellige størrelser og udformninger. Udfylde spande med kaktus, sukkulenter eller lokale, sæsonbetonede planter, der kræver mindre vand, dermed udgør mindre af et problem med dræning af stueplanter.

•Illuminate området omkring din metal spande og bøtter. En enkel række te lys i en metal balje fyldt med sand eller floden sten skaber en varm glød. En gammeldags lanterne eller olielampe på et skab ved siden af en metal spand kan oprette refleksioner af lys og skygger. For et industrielt look, så prøv forsænket belysning eller galleri-stil miniature projektører over en slank, modulære hylde holding galvaniseret metal spande.

Tips & advarsler

  • Lysere pop af farve, overveje maleri metal spande bruge stencils. Du kan også holde sig decals, wallpaper grænser eller stof til metal spande med håndværk lim.
  • Vand kan rust og skader galvaniseret metal spande og bøtter. Men mange mennesker kan lide at bruge rustne, farves eller ellers nødlidende metal i home decor.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com