Sådan Decorate med Middelhavs-stil vindue behandlinger

March 2

Sådan Decorate med Middelhavs-stil vindue behandlinger

Middelhavs-stil vindue behandlinger bringe farve majestætiske solnedgange, glitre af perler og gennemsigtighed i skaller sammen i et design, der er lokkende og praktisk. Farverne i Middelhavsområdet er krydret, levende og dramatisk. Moderne tendenser i gardinet design tilskynde maksimumsbeløbet for naturligt lys infiltration blandet med farverige mønstre og designs. Hvis du elsker farver og visuelle appel lavet af en Middelhavet motiv, vælg derefter vindue behandlinger, der er fed og oplysende. Et par praktiske forslag vil hjælpe dig oprette Middelhavet vindue design, der er perfekt til en stue, soveværelse eller køkken.

Instruktioner

•Opret bevægelse og flyder linjer

Middelhavet vindue behandlinger bør skabe en følelse af bevægelse i din bolig. De skal trække vejret og flow. For at bidrage til at skabe denne følelse af bevægelse, kan du starte med en stribet udvendige gardin, der har glat, flydende linjer. En simpel stribe tilføjer lidt stil og dimension til et værelse. Hvis du har hvælvede lofter, kan en stribet vindue behandling tilføje en overgangsperiode element fra dit loft til dit gulv. Striber i de udvendige paneler skal være tynde og omfatter Mediterranean farver i levende reds, blå eller grønne.

•Vælg lutter og uigennemsigtige tekstiler

For at tillade den maksimale mængde af naturligt lys til at indtaste dit soveværelse eller stue, Vælg sheer eller let uigennemsigtig ren og skær stof. Disse arbejder især godt når de er sted inde i de udvendige stribede ruder. På den måde, du stadig få en fornemmelse af dækning samtidig tillader store mængder lys at komme ind i stuen. Derudover præsentere lutter tekstiler en blød seashell udseende, der er både attraktive og funktionelle. Ren og skær stof design for vindue behandlinger omfatter også moderne farver, der kan indarbejdes i Middelhavet designet således at der skabes en harmonisk blanding af farve og tekstur.

•Divulge i overdådige belysning

For at trække den middelhavsinspirerede design sammen for dit vindue behandlinger, bør du videregive i beaded gardiner, der kan indsættes foran din lutter behandlinger. Denne tre-del design med stribet gardiner på de udvendige, lutter behandlinger i midten, og beaded accenter overliggende lutter portionerne er en udsøgt Middelhavet design. De sprudlende og iriserende perler tilføje en følelse af belysning til dit vindue områder. Som bekendt er farver af Middelhavet verden krydret, levende og dramatisk, så de skal integreres i dit vindue behandling design. Den maksimale mængde af naturlige lys infiltration vil fungere godt med de farverige stribede mønstre og beaded tilbehør. Hvis du elsker farver og fornemmelser udstillet i en Middelhavet motiv, vælg derefter vindue behandlinger, som forbedrer effekten. Middelhavet vindue design er perfekt til de mange værelser i dit hus.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com