Sådan Decorate med moderne vægbeklædning

July 5

Sådan Decorate med moderne vægbeklædning

Når dekorere ethvert rum i huset er der tidspunkter, hvor de samme gamle ting ikke vil være tilstrækkeligt og moderne vægbeklædning er nødvendig for at få 'bare det helt rigtige look'. Her er flere unikke indvendige udsmykning idéer til væggene til at oprette farve, stil og personlighed ønskede for rummet være dekoreret.

Instruktioner

•Aluminum folie er en moderne væg behandling, der vil give detaljer på væggen en metallisk finish. Brug lange strimler af aluminiumsfolie og lime folien på væggen. Krølle folie omkring nogen detaljer på væggen og sikre en stram pasform. Overlapning folie strimler af halvdelen tommer, hvor det er nødvendigt, og sørge for at kanterne er limet. Aftør overskydende lim fra den udsatte folie. Med en hårtørrer eller en varmepistol lidt varme op folie, ved hjælp af en selv flow på tværs af det.

•Væg fliser har været en del af den indvendige udsmykning valg i år endnu bruge fliserne til at tilføje mosaik farve, tekstur, og glans er let at opnå. Flise bag vasken kan udvides til at omfatte flisebelægning en mosaik oprettelsen af forskellige farver og teksturer. Til dekoration af en levende eller spisestue dække 'indslag' væg med tekstur fliser eller gå ud på en lem og bruge spejl mosaik eller metalliske moderne væg mosaikfliser skabe en indretningsvirksomhed mesterværk. Se eksempler på hver af disse vil tile ideer gå til ' unikke-hjem-indretning-ideas.com', og Søg efter væg udsmykning med fliser.

•Grass klud vægbeklædning er lavet af asiatisk græsser og tilføje naturlige tekstur og farve til din væg. Den miljøvenlige vægbeklædning er fantastisk at bruge hvis der er mangler på væggen som søm huller fra billeder. Der er mange forskellige hjemmesider for at finde denne moderne væg dækker og afhængigt af hjemmesiden kan du anmode om prøver af den mur, der dækker for at sikre, at det er den korrekte farve og konsistens, der vil skabe det ønskede udseende. Skrive i 'græs klud vægbeklædning' i web gennemser og sammenligne tilbud fra de forskellige hjemmesider for at finde indretningsvirksomhed look du ønsker.

•Væg kalkmalerier tapet giver en dramatisk udseende til væggene. Vælg fra børnehave motiver, wildlife vægmalerier, sport action, landskaber fra byer til bjergene eller enhver moderne andre vægbeklædning du ønske om at skabe bare det helt rigtige look. Der er websteder, der giver mulighed for en personlig foto at blive uploadet og det vil blive forvandlet til en væg vægmaleri. Skriv 'brugerdefineret vægmaleri' i webbrowser til at finde denne indstilling for enestående vægmalerier. Disse vægmalerier kommer i forudbestemte eller brugerdefinerede størrelser giver mulighed for den perfekte pasform til at dekorere din væg. Type 'vægmaleri' i webbrowser til at finde en virksomhed der kan give dig, eller kan arbejde med dine specifikke behov. Ved hvilken størrelse vægmaleri du nødt til at søge efter det nøjagtige dekoratør udseende strømlinet. Der er skræl og stok væg vægmaleri muligheder, der kan arbejde godt, når de ønsker at flytte eller flytte vægmaleriet. Panorama vægmalerier vil fylde et værelse ved at oprette halv-væg eller store størrelse vægmalerier. Disse kan være dyrere endnu vil skabe det look, du ønsker til at dekorere rummet.

Tips & advarsler

  • Oprette et nyt og unikt kig på dine vægge, når udsmykning ved hjælp af moderne vægbeklædning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com