Sådan Decorate med Mums

February 2

Sådan Decorate med Mums

Mums, også kendt som krysantemum, har frodige, prangende blomstrer ideel til boligtekstiler. Hårdføre mums er ofte stjerner i efteråret haver, men de gør også charmerende container planter. Blomsterne findes i en bred vifte af varme, efterårets farver som orange, cremet hvid, rød og guld, så arbejdet dem i dit fald indretning display som en frisk, levende touch. Mums ser rigtigt hjemme ved siden af græskar, pinecones og andre naturlige elementer.

Instruktioner

•Fyld en 18-tommer vase med koldt vand. Vælg en vintage mælk glas, rustikke udseende træ eller traditionelle krystal vase, afhængigt af dine præferencer.

•Gather to orange, to røde, to guld og to cremefarvede mums. Brug floral neglesaks til at skære friske blomster stilke på varierende længder af 20, 21 og 22 inches til at oprette en interessant display. Skære mums' stilke på lille vinkler for maksimal vandoptagelse. Indsæt blomsterne i vase.

•Sæt vase af mums midt i et spisebord, sofabord, natbord, pejs mantel eller nogen andre rummet du udsmykning som et fokuspunkt.

•Incorporate yderligere fald-inspireret indretning elementer ind i mor skærmen. Udelade centrene for hvid og orange mini græskar og placere te-lys stearinlys inde. Angiv et græskar på hver side af vasen som en idé. Sæt glas skåle fyldt med pinecones eller agern på begge sider af vasen som en anden mulighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com