Sådan Decorate med olivengrøn

October 23

Sådan Decorate med olivengrøn

Når dekorere dit hjem, er det vigtigt at overveje din farvepalet eller tema at skabe en sammenhængende og poleret look. Olivengrøn er en intens farve med høj mætning, men det mangler lysstyrke, hvilket gør det til en jordet og jordagtige farver på samme tid. Det tilbyder en række muligheder for farvekombinationer, herunder andre grønne, neutrale og brights. Hvis du vil bruge det i dit hjem som en vigtigste farvetema, forsøge at indarbejde det i dit værelse design på flere måder at etablere det som et tilbagevendende motiv.

Instruktioner

•Paint en accent væg i olivengrøn for en fed update. Kombiner din accent væg med neutrale vægge for de bedste resultater. Male hele væggen solid grøn, maling striber over en af de neutrale vægge eller oprette en tekstureret væg med et speciale maling produkt som glasur eller knitrende.

•Dress op en kedelig sofa med olivengrøn accenter. Parre en oliven kaste pude med en anden hovedpude med en fed, lyse farve eller en stor, grafiske print. Brug den samme strategi til at tilføje flair til stole og senge omkring dit hjem.

•Pick ud af tekstiler og sengetøj med olivengrøn mønstre. Parre en hvid og oliven print dyne med oliven ark, skal du vælge olivengrøn stribede gardiner eller shop til duge, servietter og køkken håndklæder med din Fremhævede farve. Olivengrøn er en fed, mættede farver så brug det kun ud over lysere neutrale for at undgå at gøre dit værelse for mørkt. Det kan kombineres med en anden accent farve, såsom orange, for en lysere eller mere finurlig effekt.

•Accessorize med oliven grøn indretning. Stearinlys, vaser, lampeskærme og andet tilbehør kan alle findes i olivengrøn legemer eller udskrifter. Lave eller købe kunst at funktioner olivengrøn et sted i sammensætning til at trække farven ud af resten af rummet. Bare et par små accenter rundt i lokalet er nok til at gøre denne rige farve pop.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com