Sådan Decorate med Pink og gul

January 17

Sådan Decorate med Pink og gul

Farveskemaet er en af de vigtigste beslutninger, du vil gøre når skæreprocessen er en udsmykning. Vælge nuancer af gul og pink kan være et glimrende valg, især hvis du dekorerer en feminin soveværelse eller badeværelse. De lysere nuancer, pink og gul, tendens til at tilføje lysstyrke og solskin til et værelse, mens mørkere farver kan gøre rummet synes at være mindre og mørkere end den egentlig er.

Instruktioner

Sådan Decorate med Pink og gul

•Vælg som skygge du vil bruge til at male væggene, da dette vil være din dominerende farve; din accenter bliver i andre skyggen. Da både gul og pink lys vil nuancer, enten en arbejde for din vigtigste vægge.

•Vælg gulvbelægning til rummet i din tilsvarende skygge. For eksempel, hvis du valgt gul maling til væggene, kan du vælge en bleg nuance af lyserød til tæpper, fliser eller linoleum. Hvis gulvet er træ, kan du købe smide tæpper i nuancer af gul og pink og sprede dem om rummet. Selv hvis din nuværende gulv er en anden farve og du ikke ønsker at ændre det på dette tidspunkt, kan du stadig købe smide tæpper til at matche gule eller lyserøde skyggen du har valgt til væggene.

•Purchase accenter for værelse i passende nuancer af pink og gul, som små stykker af møbler som sengeborde eller reoler. Hvis du ikke kan finde dem i den korrekte skyggen, kan du altid købe stykker, der ikke er blevet farvet eller malet endnu, så køb den passende maling og gøre arbejdet selv. Fyrretræsmøbler fungerer bedst, da det er en lys farve og absorberer maling godt. Du kan også vælge ikke at male fyrretræsmøbler overhovedet, da det har en naturlig gul nuance. En anden mulighed er at male accent møbler hvide og tilføje dekorative detaljer såsom gule og lyserøde blomster decals.

Andre dialekter kan omfatte dyner, puder til seng og vindue gardiner i nuancer af pink og gul. Hvis du er udsmykning et badeværelse, Vælg accenter som en badeforhæng, hånd håndklæder og smide tæpper i nuancer af pink hvis du malet væggene gule, og vice versa.

•Tilføj dekorative rører til rummet for at bringe i farveskemaet. Dette kan omfatte emner som pink vaser med gule påskeliljer, malerier med lyserøde og gule toner, billeder med pink eller gul rammer, og pink eller gul ure og lampeskærme.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com