Sådan Decorate med Pop Art

March 19

Sådan Decorate med Pop Art

Pop-art er en moderne kunst bevægelse, der udfordrer traditionelle kunstneriske stilarter af isolerende materiale eller et billede fra sin oprindelige sammenhæng og gengiver det med andre objekter for et nyt perspektiv. Ifølge Osnat Fine kunst, funktioner pop art typisk ikoniske billeder såsom filmplakater, reklame billeder og billede af berømtheder. Denne genre er også kendt for sin fed og levende farver, hvilket gør det til et fremragende dekorative tilbehør i dit hjem eller kontor. Efter nogle udsmykning tips og retningslinjer for herunder popkunst i din næste værelse makeover vil hjælpe dig med at maksimere de æstetiske fordele af illustrationen og skabe et rum, som du elsker.

Instruktioner

•Vælg aspekt af pop-art, der er mest tiltrækkende for dig og at du ønsker at fokusere din tema omkring. Ifølge Freshome interiørdesign, kan lokalet være optaget, hvis du har flere temaer, så fans af musik, for eksempel, kan hænge replika guld albums på deres vægge, film aficionados kunne hænge klassiske plakater og personer, der elsker figurer fra populære kultur kan pryde væggene med deres foretrukne berømtheder.

•Vælg pop kunstværk du ønsker at indarbejde dit værelse. Fordi disse udskrifter er ofte ganske store og farverne er dristige og levende, skal du vælge ét stort stykke eller et par mindre stykker i det samme tema. Disse stykker er unik og kan stå alene som centrum for opmærksomhed, så de ikke behøver at blive overvældet med ekstra illustrationer.

•Paint dine vægge et neutralt farvet maling, der ikke bliver sammenstød eller tage væk fra det farverige pop illustrationer; for eksempel, ville hængende Andy Warhols hot pink print af Marilyn Monroe på en rød eller pink væg minimere den dramatiske effekt af design. En simpel hvid eller sort ganen vil lade den brik står i centrum. Hvis du ønsker at optage yderligere maling farver, overveje at male en tilstødende accent væg med komplementærfarver.

Hæng kunst i rummet giver det en førsteklasses holdning på væggen. Hvis du bruger en plakat eller print, ramme kunsten at give det et mere professionelt og færdige udseende.

•Accessorize værelse med mindre dekorative elementer, ved hjælp af inspiration fra temaet pop art, samt farve ganen indført i illustrationen. Disse poster kan omfatte møbler, puder og dekorative nipsgenstande.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com