Sådan Decorate med Rattan møbler

June 5

Bruge rattan møbler til at oprette en luftig, afslappet udseende i ethvert rum i dit hjem. Rattan møbler kan forbedre en tropisk tema og komplimenterer mange udsmykning stilarter og farvepaletter. Spanskrør er sub-tropiske klatring palmer, som er høstet og vævet sammen for at skabe møbler, kurve og andre home decor poster. Vælg kvalitet rattan møbler, der er glat at røre ved og har en stram væve.

Instruktioner

•Decide, hvilket værelse du ønsker at forbedre med rattan møbler. Da rattan har en afslappet, tropiske føler, det ville passe ret i at en lukket terrasse eller udestue. Det kan også tilføje en elegant casual look til en stue eller kontor. Hvis du vælger at bruge rattan møbler uden for, Sørg for det er beskyttet mod elementerne.

•Efter du har oprettet rattan møbler i dit hjem, overveje at købe Sædehynder for ekstra komfort og stil. Vælg puder med mønstre, der komplimenterer breezy, friluftsmenneske fornemmelsen af rattan. Hvis du er udsmykning med tropisk tema, købe puder med grønne palm tree design; Hvis du foretrækker en solid farve, vælge solrige gule eller lyse koral.

•Hvis du vil fortsætte med en tropisk-inspirerede udsmykning stil, sted live, potteplanter planter og blomster omkring din rattan møbler. Oprette en fredelig stemning ved at bringe nogle af udendørs inde. Placer store planter i rattan kurv-dækket Potter for et sammenhængende udseende. Fastsat vaser af levende tropiske blomstrer, som fuglene paradis og orkideer.

•Afspil op den eksotiske fornemmelse af rattan møbler ved at dekorere rummet med vilde dyr udskrive tæpper. Hvis dine møbler puder er en solid farve, du kan også drapere en gepard eller zebra print kaste tæppe over bagsiden af rattan sofa; omfatte matchende pude til en koordinerende look.

•Compliment det naturlige look af rattan møbler ved at vælge miljøvenlige bambus blinds til din windows.

Tips & advarsler

  • Hvis du også ønsker at opdatere din vægfarve, vælge en frisk, earthy farve som sage green, bløde gule eller en blød, dæmpet orange nuance. Oprette en ikke-giftig plads ved at vælge nul-VOC (flygtige organiske forbindelser) maling, der er tilgængelig i en bred vifte af farver.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com