Sådan Decorate med røde mursten

June 28

Sådan Decorate med røde mursten

Røde mursten er et klassisk look til en udvendig i hjemmet, men det kan også skabe en moderne føler når det bruges som en indervæg i et værelse i loft-stil. Som med enhver naturlig materiale, kan en række forskellige farver bruges med røde mursten til at supplere udseendet, både indendørs og udendørs. Når dekorere den udvendige mursten, kan landskabspleje øge bremse appel af hjem og give en farverig palet til resten af huset.

Instruktioner

•Paint trim en farve, der supplerer røde mursten. Varme, neutrale farver som creme og hvid afbalancere mursten farve og tilbyde udvendige eller indvendige en ren stil. Bruge hvid på udvendige accent indretning såsom skodder, veranda rækværk eller trim og interiør trim.

•Pair mursten med andre materialer til at skabe arkitektonisk interesse i og uden for hjemmet. I en hems, installere hårdttræ gulvbelægning til at afbalancere de stenmure. Udenfor, tilføje træ skodder for at bare windows og landskab omkring fundamentet ved hjælp af træflis eller bark.

•Tilføj stauder til blomsterbede føje farve til ydre. Stauder, at parre godt med røde mursten omfatter hvide margueritter, klokke, gul Primula og hibiscus.

•Installer en hoveddør, der vil give et brændpunkt for værftet. Mørke kirsebær træ giver en elegant føler, mens hvide-, brune - eller mørk grå-malede døre skabe en dramatisk look mod den røde mursten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com