Sådan Decorate med Sage Green-farvede gardiner som accenter

April 30

Ofte er den bedste måde at starte udsmykning et værelse til at se på det tilbehør, du allerede har. Hvis du har en stor sæt af salvie grøn gardiner, bygge resten af dit indretning omkring den grønne og jordagtige tema. Tilføje tilbehør, der arbejder godt sammen med hvad du har allerede kan reducere bekostning og besvær, knyttet til redecorating et rum eller en hel hjem.

Instruktioner

•Udskift den eksisterende billede rammer på dine vægge med billeder i forskellige farver af grøn. Du kan også bruge salvie grøn og jæger grøn måtter med sort eller brun billedrammer. Kigge efter stykker af kunst, at indarbejde den grønne tema, som stadig lifes af planter.

•Tilføj forskellige planter til rummet for at fortsætte den overordnede grøn tema fra gardiner og andet tilbehør. Bruge kunstige planter, hvis dit værelse mangler naturlige sollys eller rette vækstbetingelser. Ellers, installere et sortiment af bregner, palmer og andre grønne planter til accent rummet.

•Brug accent tæpper og smide tæpper til at tilføje farve til rummet. Du kan bruge grønne tæpper, eller tæpper i modsatrettede og komplementære nuancer som brun, tan og beige.

•Tilføj spejle og andre accenter med grønne rammer at fuldføre udseendet. Vælg farver, der arbejder godt sammen og supplere sage grøn af gardiner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com