Sådan Decorate med salvie grøn

March 1

Salvie grøn er en naturlig, jordagtige nuance, der minder om urter, planter og blade. Gå grøn når udsmykning med denne varme skygge ved at vælge jord-venlige produkter. Ved hjælp af grøn indretning og møbler er ikke kun til gavn for miljøet, er det også sundere for dig og din familie. Forbedre et værelse med øko-venlige salvie grøn indretning, eller bruge den til at sætte fut i hele dit hjem.

Instruktioner

•Brug ikke-giftige, lav eller nul VOC (flygtige organiske forbindelser) maling til at farve dine vægge med jordet skyggen af sage grøn. Der findes mange typer af jord-venlige maling, som dem, der tilbydes af AFM Safecoat og mytisk maling; Begge mærker har en betydelig grønne palet af farver (Se ressourcer).

Forpakket møbler lavet af øko-venlige bæredygtige træsorter og genbrugsmaterialer. Kigge efter bambus møbler, såsom dressers, bog hylder, end tabeller og skriveborde. Enten en mørk honning eller naturlig skygge vil komplimentere sage grønne vægge og indretning. Vælge møbler at funktioner træ, der er blevet minimalt forarbejdet med skrappe kemikalier.

•Vælg gulvbelægning til at forbedre din sage grøn-indrettede værelser. Fortsætte med at skabe et naturligt, sundt plads ved køb af enten bambus, kokos shell eller endda holdbare korkgulve. Genbrugsglas fliser kommer i en bred vifte af grønne nuancer og vil tilføje en kunstnerisk flair til dit hjem. Hvis du foretrækker tæpper, Vælg jord-venlige versioner, der ikke udleder flygtige organiske forbindelser. Neutrale nuancer, fløde og tan, vil komplimentere salvie grøn indretning.

•Enhance værelse med farve ved at dekorere med salvie grøn smide tæpper, puder og andre indretning. Placere et kast lavet med blød, økologisk bomuld over sofaen tan eller hvide, og koordinere look med matchende puder. Erstatte kedeligt lampeskærme med sage green-farvede versioner.

•Decorate med levende planter til naturligt rense luften og spille op til sage grøn indretning. For en naturlig, rustikke udseende, skal du placere en række planter i terra cotta plante Potter. En kunstnerisk udseende, bruge craft maling til at oprette designs, såsom blomster, på pots.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com