Sådan Decorate med silke planter

November 12

Sådan Decorate med silke planter

Moderne silke planter har udviklet sig langt ud over den stiv plast blomster og blade af tidligere årtier. Kvalitet silke blomster og pyntegrønt efterligne rigtige planter til det punkt, er det kun muligt at fortælle, de er ikke levende ved nøje at se på dem eller at røre dem. Som levende planter, tjene silke planter til at bringe udseendet af naturen indendørs. De tjener som accenter i boligtekstiler og supplere udsmykning stilarter uden at kræve nogen vedligeholdelse udover støvning.

Instruktioner

•Vælge et tema for udsmykning med silke planter eller plan forskellige temaer for forskellige værelser. For eksempel, udvælge pelargonier, stedmoderblomster, vedbend, miniature roser og andre haven blomster til en country cottage eller hjemlig effekt. Vælg fugle paradis, en banan træ med naturtro bananer, en gummi plante, hibiscus og bromeliads for en tropisk udsmykning ordning. Orkideer og liljer, ficus træer og alle former for Bladplanter gå godt med strømlinet moderne udsmykning.

Forpakket silke planter i en række forskellige former og størrelser der passer til forskellige steder i hjemmet. For eksempel, vælge nogle store silke planter til at modregne forstuen, som et par af sword bregner på planten står på hver side af en bænk i foyeren. Orientere en anden stor plante som en palme i bunden af trappen eller mellem spisestue og stue.

•Indstil op en række af store planter såsom ficus træer som en rumdeler eller skærmen mellem områder i en åben grundplan. For eksempel, linje op fem ficus træer mellem et hjemmekontor og stue eller stort værelse at give arbejdsplads mere privatliv og fjerne den computer og elektronik fra visningen af underholdnings-områder.

•Accent bog hylder, tabeller og tællere med små, silke blomsterplanter, at arrangere dem i grupper på tre eller sætte dem enkeltvis. Placer en bromeliad på sofabordet, tre orkideer på kaminen, en lavendel anlægget på hvert badeværelse counter-- eller arrangere andre silke planter, der passer til din smag.

•Decorate soveværelser med silke planter, der supplerer værelse farver. Tilføje en fersken hibiscus til en fersken guest room, en lyserød azalea til pink soveværelse, en grøn orchid til en grøn drengs værelse.

Tips & advarsler

  • Støv silke planter jævnligt og fjern falmede ones.
  • Ren silke planter med et slag tørrere eller svirp støv ud med en ren fjerkost.
  • Undgå sprøjtning rengøringsmidler nær silke planter som nogle produkter kan forlade steder.
  • Holde silke planter ud af direkte sollys for at undgå fading.
  • Håndværk butikker, møbler butikker, stormagasiner og leverandører, der specialiserer sig i silke planter tilbyde muligheder i størrelser og sorter af silke planter.
  • Spray silke lavendel planter med naturlige lavendel luftfriskere fra en helsekost butik for en naturlig duft i badeværelser eller soveværelser. Spray produktet på fra en fod væk, ved hjælp af en fejende bevægelse med armen.
  • Undgå kemiske duftstoffer, som nogle mennesker er følsomme over for dem og kemikalier kan beskadige de silke planter.
  • Undgå at placere silke planter nær kilder af flammen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com