Sådan Decorate med silketryk

November 30

Sådan Decorate med silketryk

Silke screening er en måde at skabe personlige elementer til at blive brugt i home decor. Du kan oprette brugerdefinerede sengetøj af silke screening seng ark med originale designs, og derefter bruge arkene til at gøre en ny dyne dækning af syning bare tre sømme.

Instruktioner

•Measure længden af din sugefod og klip et billede fra skum core bestyrelse, der vil tillade sugefod til at rulle i midten af rammen. Skære silketryk stof, så det udvider rammen med 1 tomme på alle fire sider. Fold det overskydende stof stramt over rammekanter og hæfte stof på rammen.

•Measure et stykke selvklæbende reoler papir til dimensionerne af den indvendige kant af rammen foam core. Papir side trække på din oprindelige design og skære det ud med et håndværk kniv. Skalle af avisens opbakning til at afsløre den klistrede side og lægge den på silketryk stof i foam core bestyrelsen ramme.

•Tape silke skærm ramme for ét ark, så at ingen blæk kan undslippe nedenunder. Sætte blæk på silke raster designe med en plastikske til at kontrollere mængden og trække sugefod på tværs af det. Trække i én retning, ikke mere end tre gange eller design vil blive sløret på arket. Gentag indtil begge plader er dækket med det oprindelige design. Lad tørre.

•Opret en dyne af silke til fastgørelse screenet sider sammen. Sy en 1/4-tommer søm omkring tre sider. Vedhæfte snaps, knapper eller lynlås på den åbne ende. Vende vrangen ud, og efter fyld med et tæppe, lukke den åbne ende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com