Sådan Decorate med skåle af falske frugt og stearinlys

June 9

Sådan Decorate med skåle af falske frugt og stearinlys

Hvis du har fået et par stykker af imiteret frugt og nogle stearinlys, kan du hurtigt gøre en kreativ tabel centerpiece. Den kunstige frugt vil give bordet levende farver, mens lysene giver en varm glød og duft. Du kan bruge frugt og stearinlys centerpieces til at forbedre enhver form for fest, fra fødselsdage til brusere. For det bedste udseende, vælge realistisk udseende frugt, som pærer og druer, skal bruges i displayet.

Instruktioner

•Vælg en stor, dekorativ skål ifølge tabel tema eller samlet ser fest plads. Vælge en kvadratisk glasskål for et slankt og moderne look, en træskål til rustik stil eller et cut krystal piedestal-stil skålen til at indgyde tabellen med elegance.

•Sæt en 4 - eller 6-tommer-høje søjle stearinlys i midten af skålen som en udstillingsgenstand. Vælg en lys farve til afspejler centerpiece temaet, såsom en lilla stearinlys for vin-inspireret eller en levende gule lys for tropisk-inspirerede indretning.

•Fyld skål med kunstige frugt, omgivende lys. Vælg koordinere frugt, druer for en vin tema eller appelsiner og citroner til en tropisk look.

•Sæt frugt og stearinlys centerpiece i midten af bordet. Komplet udseendet ved at placere et par flere stykker af imiteret frugt rundt i skålen, hvis du har lyst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com