Sådan Decorate med strakte kunst som Wall Decor

October 26

Sådan Decorate med strakte kunst som Wall Decor

Tilføjelse af kunst til Tom væggene i dit hjem er nemmere end du måske forestiller dig. Ved brug af moderne teknologi, er udskrivning på lærred blevet mulig med mange forskellige typer af illustrationer. Fotografering, eller genoptryk af berømte malerier af mestrene kan placeres på strakte lærred at skabe instant kunstværk til dit hjem. Lærreder kan variere i form og størrelse og kan forblive urammet, når udskrivningen er "pakket" omkring kanterne. Det sværeste er at vælge din favorit kunstværk.

Instruktioner

•Vælg din kunst. Kigge efter et stykke, der ikke kun henleder opmærksomheden, men afspejler brugen og stil i rummet du vil hænge den i. For eksempel, har et soveværelse, som er indrettede i dæmpede lyse jordfarver en beroligende atmosfære. Et stykke kunst for dette rum bør også afspejle denne atmosfære og skabes i dæmpede lyseblå toner med en blød tåget look. Et levende, ren juvel-tonet print ønsker helt at ændre fornemmelsen af rummet.

•Vælg størrelsen af illustrationen. Størrelsen af din kunst bør afspejle størrelsen af vægplads du vil placere det på. Et stort lærred er bedre brugt som knudepunkt på en stor åben mur, med mulighed for meget mindre prints omkring det på begge sider. Små prints alene bør kun hænges på smalle åbne rum som i mellem døråbninger.

For at få fornemmelsen af de størrelser, du skal bruge, skåret standard lærred-størrelse stykker fra håndværk papir. Hænge dem på den væg du ønsker at dekorere, ved hjælp af malerens tape. Flytte brikker rundt på væggen, indtil du er tilfreds med placeringen. Gøre opmærksom på størrelser "kunst" og tage med dig som du søger efter din lærred kunst.

•Purchase illustrationen. Vælg din kunst, ikke kun af størrelse og indhold, men også af stil. Strakte lærred kunst kommer i mange forskellige stilarter, der afspejler, hvordan stykke ser samt hvordan du skal bruge den. For eksempel, har et "indpakket" lærred Udskriv eller maleri svøbt omkring sider af lærredet skaber et mindre end-1-tommer-dyb side. En "Galleri" indpakket lærred har print strækker sig langs siderne af lærred til om en 2-tommers dybde. Begge disse stilarter kan hænges direkte på væggen og behøver ikke indramning. Der er også en stil kaldet "treenighed" der tager en print og opdeler den i tre lærreder med sorte sider. Disse kan hænge sammen med et lille rum i mellem dybest set udvide print uden at forvrænge billedet.

Hæng dine illustrationer. Når illustrationen er blevet købt det er let at hænge. Brug håndværk papir allerede placeret på din væg, køre i en søm om 1 tomme, eller størrelsen af båre bar på bagsiden af din kunst, fra toppen af papiret. Store udskrifter skal have tre negle støtte det, én på hver side og én i midten. Små prints kan have et søm placeret i midten. Når negle er på plads, fjerne håndværk papir og maler tape og placere illustrationen på neglene.

Tips & advarsler

  • Placer en strakte kunst lærred på en mantel ved hælder det mod væggen i stedet for at hænge den.
  • Altid forsøge at bruge ulige antal udskrifter eller illustrationer, når du laver en gruppering.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com